avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate ytalyanu

Activitate ytalyanu

Cu respect

Ma aflu intr-o situatie dificila deoarece in decursul anului 2014 am primit 2 amenzi de circulatie pe care nu l-am putut achita.
Astazi primesc intr-un plic de la primaria locala un titlu executoriu si o somatie privind aceste amenzi neachitate.
Este posibil ca in termen de 15 zile sa fiu executat silit pentru aceste amenzi de circulatie?
Sau exista posibilitatea ca in momentul de fata sa pot face un angajament in scris pentru a plati in rate aceasta suma.
Va rog respectuos sa ma indrumati corect in acest sens deoarece nu pot face rost de toata suma in termen de 15 zile asa cum scrie in titlu executoriu.
cu respect
as dori sa stiu daca o persoana este lovita in public cu martori,cum ar trebui aceasta sa procedeze in mod legal pentru ca si agesorul sa raspunda in fata legii
mai precis care sunt pasii care trebuiesc urmati
cu respect
as dori sa stiu daca am 3 amenzi de circulatie din acest an si nu le platesc pentru ca nu am bani,nu ca nu as vrea,ce mi se poate intampla ?
e posibil sa platesc esalonat ?
ma poate executa silit pentru cateva sute de roni ?
Buna ziua,problma mea ar fi urmatoarea:
in timp ce beneficiam de CCC pe perioada de 2 ani si avand CIM suspendat pe aceea perioada am primit prin posta un preaviz de 20 de zile lucratoare de la societatea unde am lucrat,deoarece aceasta se afla in dizolvare .
Societatea mi-a virat in cont si o suma de bani reprezentind cele 20 de zile de preaviz dar si CO neefectuat.
Problema vine de la curtea de conturi care spun ei ca am realizat venit nedeclarat si ca din acel moment voi restitui toti bani primiti pentru CCC
As dori sa ma ajutati in acest sens pentru ca eu nu am gresit cu nimic si unde sa ma adresez
Răspuns la discuția Circulatie rutiera
cu respect
nu se considera fapta penala
nu?
buna ziua
ma aflam la volanul autoturismului meu in mers ,iar din sens opus venea un echipaj de politie dotat cu aparat radar care mi-a facut semn sa opresc moment in care eu m-am facut ca nu-l vad si am continuat drumul.
sunt constient de faptul ca nu am procedat corect,dar va rog sa-mi spuneti ce se va intampla ?
multumesc anticipat
Cu respect
As dori sa stiu daca o chitanta de mana este valabila intrun proces civil si daca Da in ce conditi
Multumes anticipat
Răspuns la discuția Contract de comodat
poi asta este problema ,ca respectivul mi-a trnsmis ca nu mai are masina si ca a dus-o la fier vechi.Problema este ca masina figureaza in continuare pe numele meu si platesc impozit pentru ea.Dosarul este deja la judecatorie,dar as fi vrut sa stiu daca trebuie sa platesc taxa de timbru sau altceva ,pentru ca nu ami permit sa platesc avocat
Am instrainat un autoturism prin contract de comodat ,iar la finele contractului respectivul nu ami mai innapoiaza masina,eu am actionat in judecata persoana pentru restituire autoturism .
intrebarea mea este daca trebuie sa platesc taxa de timbru ?(si daca DA cat?)
Discuție Intampinare
buna ziua ,as dori sa stiu daca pot trimite intampinare la apelul facut de alta persoana impotriva mea ,prin emailul registraturii tribunalului respectiv