Buna seara. va rog sa-mi raspundeti la o intrebare , administratora si presedintele blocului au dreptul de a-mi lua boxa pe care am folosit-o ani de zile pe motiv ca vor face subsol tehnic si de fapt atat ei cat si alti locatari folosesc in continuare de luni de zile boxele din subsol , la depozitarea de muraturi , bauturi , mobila veche , unelte ptr. reparatii ,etc., au dreptul de a fi stapani in acel bloc , cine ii poate oprii de a mai face abuzuri , si de ai face sa raspunda ptr. ceea ce fac , vreau sa specific ca locuinta este situata la parter si nu are balcon , in actul de vanzare -cumparare este specificat si suprafata de 0,54%din partile comune , platesc si impozit pe acea suprafata. va multumesc.
Referitor la termenul in care se va raspunde la contestatie , acest termen este de trei luni de la depunerea contestatiei , anterior de la depunerea actelor la dosar pana la ziua progamarii la comisie au mai trecut doua luni si persoana in cauza este din ce in ce mai rau , nu mai spun de timpul meu pierdut pe drumuri si felul in care te trimite de la unu la altu , in bataie de joc, cand va primii drepturile dupa deces???chiar ca merita sa apara la un post de tv ptr ceea ce fac si nu au nici o responsabilitate si moralitate.
Buna seara. as dori sa imi raspunda cineva la o intrebare, cum poate fi incadrata o persoana cu dementa mixta(Alzheimer) nedeplasabila ,dependenta de alta persoana, din toate punctele de vedere, nu mai stie nici in ce zi si ce am suntem , nu isi recunoaste rudele, nu are determinare in nici un fel , in grad de handicap mediu, dupa ce sa facut evaluarea acasa de catre asistent , in cat timp se poate rezolva contestatia si cine plateste ptr. aceasta greseala ptr. ca aceasta persoana este nedreptatita.va multumesc.
Buna seara. as dorii sa imi explice cineva cum pot proceda ptr. a obtine atribuirea titlului de tutore asupra unei persoane care incepe sa dea semne de alzhaimer , si este mobilizata la pat, mentionez ca am cu aceasta pers. un contract de v-c cu uzufruct viager.Va multumesc.
Buna ziua. As dorii un raspuns la o intrebare daca se poate, daca judecatorul da o hotarare intr-un dosar de partaj judiciar, o parte i-a casa si cealalta parte i-a sulta, hortararea va fii definitiva si irevocabila? daca partea nu achita datoria la termenul stabilit de catre instanta, cum se va proceda?
cum se poate platii un impozit pe un imobil fara a prezenta actul proprietarului(fiind decedat)si ce urmari poate avea un asemenea fals asupra celui care a facut acest lucru, datorita bunavointei personalului de la directia de taxe si impozite ?
exista doi mostenitori , cel care locuieste in casa mostenita de la parinti , (succesiunea nu este definitivata) , si-a trecut contractele de utilitati pe numele lui fara acordul celuilalt, de ce este posibil asa ceva ?, si cum poate fi tras la raspundere ptr. aceste fapte?va multumesc ptr. raspuns.
exista un contract v-c cu uzufruct viager, nu exista intabulare si cadastru, acestea trebuiesc facut acum in timpul vietii persoanei care beneficiaza de uzufruct sau dupa deces, cand este mai bine ? va multumesc.
Buna ziua. am un contract de vanzare -cumparare cu uzufruct viager, persoana este f. dificila , si cand spun acest lucru ma refer la comportament urat, in timp am platit impozite, restante la telefon , intretinere ,alimente ,etc., este in varsta , nu se ingrijeste singura , refuza sa vorbeasca frumos, nu ma pot intelege cu ea in nici o privinta , intrebarea este daca am dreptul de a o interna intr-un azil ptr. a primi ingrijiri de specialitate .