avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate ginaenache

Activitate ginaenache

Discuție Radiere ipoteca
o persoana fizica vrea sa vanda un apartament dar acesta are constituita o ipoteca din 1992 achitata deja. ipotecarul nu poate fi gasit. exista vreo posibilitate sa se radieze aceasta ipoteca intrucat nimeni nu cumpara apartamentul cu aceasta sarcina?
o persoana fizica are o datorie catre finante. aceasta nu are niciun bun, niciun venit care sa poata fi executat silit. in schimb pf este administrator la o societate activa cu bani in cont si bunuri in patrimoniu. pot fi executate bunurile societatii pentru aceasta datorie personala a administratorului?
Răspuns la discuția concediere salariata lauza?
multumesc pt raspunsuri
Răspuns la discuția concediere salariata lauza?
ma intrebam cum ar trebui sa ii fac incetarea astfel incat ea sa isi ia banii de la cas conform art.32 din OUG 158/2005. in caz de reorganizare sau faliment lichidatorul cum face incetarea contractului astfel incat salariata isi ia restul de concediu de la cas?
Am un punct de lucru in alt judet fata de sediul social pe care vreau sa il inchid. am o salariata in concediiu pentru sarcina si lauzie cu care nu stiu cum sa procedez. sa ii dau preaviz si sa ii desfac contractul de munca cu art.65 pana cand inchid punctul de lucru urmand ca apoi sa isi recupereze restul de bani pe concediu de la cas sau trebuie sa ii platesc tot concediul desi am inchis punctul de lucru?
Răspuns la discuția cercetare disciplinara
daca ii suspendati contractul cf art.52 lit b si plangerea penala se va solutiona cu nup atunci va trebui sa ii acordati toate drepturile de care a fost lipsit in perioada suspendarii si sa il primiti inapoi la munca.....si nu e bine!
Răspuns la discuția este infractiune?
aceste faze au fost parcuse. ceea ce constat este ca nu se intelege gravitatea faptei:copilul a stat cateva ore cu capul spart la scoala. i-a curs sange si avea gaura efectiv. va imaginati ce urmari poate avea o lovitura la cap?
Răspuns la discuția este infractiune?
copilul a fost lovit intentionat de un altul cu capul de banca si nu este singurul act de violenta din clasa.problema este ca acesta a stat cu capul spart si i-a curs sange pana cand a venit unul din parinti sa il ia de la scoala. este vorba despre elevi de la invatamantul prescolar unde invatatoarea nu are voie sa ii lase nesupravegheati.
daca un copil sufera in timpul orelor de scoala un traumatism craniocerebral cu contuzie pt care a avut nevoie de 8 zile de ingrijire medicale, in timp ce invatatoarea nu se afla in clasa si nu anunta parintilor incidentul, se intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de neglijenta in serviciu sau vatamare corporala din culpa?
Răspuns la discuția refuz completare carnet de munca
sa inteleg ca nu exista nicio solutie sau nu m-am exprimat eu suficient de clar?