ce legi stabilesc derogarile la art.27(1) din constitutie,cine stabileste starea de infractiune flagranta art27(4) si cine intervine la perchezltia pe timpul noptii
Sentinta definitiva septembrie 2013,incuviintare a executarii silite aprilie 2014,nu sa executat nimic din lipsa de bunuri mobile si imobile,Cati ani poate dura executarrea silitta?
termenul de inceperea executarii silite se calculeaza de la ramanerii definitive a hotaririi instantei sau dela data cand executorul a primit acceptul instatei de incepere a ex. silite?a trecut peste 3 ani dela data ramanerii definitive a hotaririi,nu sa executat nimic,ce se intampla in acest caz?
romanca casatorita,in Tunisia, cu un tunisian. ce drepturi are sotul,tunisian,in Romania?poate cere cetatenie,casatoria este recunoscuta in Romania?ce alte drepturi mai are?
Ascultand o stire privitoare la hotarari de divort gresite,curiozitatea ma facut sa o recitesc si pe a mea,data acum trei ani!Stupoare! si a mea are o gresala,mare,mica,nu stiu. cele doua referiri la certificatului de casatorire locul casatoriei e trecut in sec.5 Buc,ori noi am incheiat casatoria in sec.3 Buc.Ce-i de facut?cine o face,paratul sau "paraciosul"Divortul este valid sa nu?