avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate jeanluk

Activitate jeanluk

B-)Multumesc !
o sa fac plangerea imediat ce vine posta cu plicul ca sa am si data de pe el.
am sa studiez si aspectul cu Plangerea Contraventionala sa vedem daca merge sa fac una pentru toate PV si sa vad si cat ma costa.
Acum daca am cerut la judecatorie suspendarea executarii pe motiv ca sunt nevinovat, ce fac mai departe? Astept rezultatul si ulterior pornesc o intoarcere a executarii sau mai pot face ceva intre timp?
Mentionez ca am facut cerere la CNADR pentru punerea in posesie a PV-urilor (10 la numar) dintre care doar 4 au executari silite in curs si la care am PV de la executori. CNADR-ul se pare ca tergiverseaza trimiterea PV prin posta cum am convenit cand am facut cerere scrisa si nici nu au vrut sa anuleze executarile cum mi-au sugerat executorii sa le pretind avand in vedere dovezile ca nu sunt eu vinovat. Practic vor sa ne taram prin procese si eventual sa renunt eu .
Momentan am facut 3 cereri de suspendare a executarii silite.La a 4-a nu am mai facut pentru ca am inteles de la executor ca oricum a sistat executarea dar astept sa-mi dea amanunte.
Deja sunt foarte sceptic ca voi recupera banii si chiar ma gandesc sa ma opresc cu demersurile pentru ca acestea necesita alte cheltuieli cu taxe de timbru si deplasari la tribunal.Avocatul pe care l-am contactat printr-o cunostinta mi-a zis ca nu e cazul sa-l angajez pentru ca suma e mai mica decat ar fi onorariul lui cu cheltuieli cu tot.
Asa ca astept rezultatul cererilor de suspendare si voi vedea ce mai fac pentru o eventuala *intoarcere a executarii silite* in privinta careia sunt si mai sceptic ca se va realiza.
Răspuns la discuția Executare silita amenda rovineta
tineti cont ca daca nu rezolvati ceva cu anularea eventual a procesului verbal o sa va puna poprire pe conturi sau pe salariu.Eu am vandut masina cu acte in regula si tot mi-au luat din cont 4 executari silite a cate 460 roni fara sa stiu macar. Am angajat un avocat acum dar tot sunt sceptic ca imi voi recupera banii.
Deci situatia s-a agravat.Mi s-a pus poprire pe salariu si firma a fost somata sa plateasca unui executor.La sugestia acestuia m-am interesat la CNADR si am 10 procese verbale pe aceeasi masina dintre care 4 sunt in curs de executare silita cu diversi executori.Nu mi-au luat in seama dovezile ca sunt nevinovat dar mi-au zis sa vorbesc cu executorii. Am facut prostia sa sun la acestia care pe langa faptul ca nu au oprit executarile chiar au precipitat lucrurile si au scos banii chiar din contul meu de salariu pe care am facut imprudenta de a lasa vreo 2000 roni ca si economie.
Acum am facut cerere sa mi se dea toate procesele verbale pentru a le anula in instanta si ulterior sa vad cum imi iau banii inapoi.
Revin pe scurt.
am deschis si eu un subiect nou cu eceeasi tema dupa ce azi am depus o contestatie la executare silita .Dilema este acum daca firma la care lucrez este in continuare obligata sa-mi opreasca din salariu pentru a plati BEJ.
Tocmai m-am lovit a 20-a oara de aspectul asta cu rovinietele.Pana acum am rezolvat 19 prin diferite mijloace adica unele prin procese, altele prin contestare. Mentionez ca situatia este similara cu a domnului, Masina vanduta in 2009 , radiata de la fisc. Azi mi-a mai venit una...De data asta cu poprire pe salariu .Sa vedem daca merge sa rezolv doar cu o informare a executorului cum ca la data asazisului proces verbal nu mai eram proprietarul masinii de doi ani sau voi face o contestatie in anulare la tribunal.
Buna ziua
Am o dilema in legatura cu plata orelor suplimentare de la sfarsit de saptaman.#-o
Concret: am 2500 roni/luna net
In luna ianuarie am avut 25 ore suplimentare si am primit 445 roni pe acestea. Am cerut o explicatie la firma si mi-au spus ca pentru orele suplimentare am primit 175% fata de orele din zilelel normale dar mie nu prea imi iese socoteala:O
Credeti ca s-a calculat bine?
Multumesc!
Anpeal a scris:

Buna ziua,
Sunt si eu acum in situatia dv, spuneti-mi va rog cum ati solutionat problema? Ati platit onorariul cerut de executor?



eu am trei executari silite primite si inca doua in lucru dupa spusele unui tovaras de la cnadr care mi-a sugerat sa platesc repede pentru ca nu am sanse de castig cu toate ca procesele verbale au data ulterioara vanzarii masinii .Mi-a zis sa platesc eu frumusel banii dupa care sa-i recuperez de la adevaratul vinovat care a mers cu masina fara rovienieta dupa 1 an de la vanzarea legala si radierea de pe numele meu. X-(