Bună ziua!
D-voastră aveţi dreptate, din cauza faptului că aţi făcut totul legal. Ei au făcut ceva scris la mână, care se făcea în timpul lui ªtefan.
Nu vă lăsaţi învins psihic, acel 1/3 vă aparţine, discutaţi cu un avocat şi îi veţi face "praf" pe cei care vă contestă drepturile legale, în tribunal.
De asemenea, am o mică nedumerire, ei v-au prezentat acea glumă scrisă la mână după ce persoana a murit, sau înainte? Că mie îmi miroare un pic a fals în acte.. ceva la mână cu semnături în glumă poate oricine să face şi apoi să vă inducă în eroare.
Dar din nefericire pentru acei oameni şi din fericire pt. d-voastră, legea şi acţiunea conform legii, are prioritate. :)
Salutare!
Doamnă, pentru d-voastră o dreptate este făcută deja, adică faptul că aţi pus piciorul în prag, aţi avut în sfârşit curajul să spuneţi "Gata!". Dacă veţi câştiga sau nu şi în justiţie, este discutabil, că-i România aici, vorba aia.. dar dacă mergeţi până în pânzele albe, sunt sigur că veţi câştiga.
D-voastră trebuie să vă concentraţi în instanţă pe custodia copilului, maşina ca maşina, dar dacă pierde copilul, e o lovitură mai mare pentru el şi o realizare enormă pentru d-voastră.
Mulţi mi-au spus să mă abţin, "Că-s bărbat", problema e cu rasa aia de lipitori, care nu merită nimic în viaţă şi uite că li se oferă totul!
Vă propun un mic exerciţiu, cumpăraţi-vă o cameră ascunsă şi puneţi-o pe bluză, haină, ceva ce purtaţi pe deasupra, în zona inimii. ªi încetaţi să-l băgaţi în seamă, doar dacă nu este ceva legal de discutat. Nebăgarea în seamă e cea mai mare insultă pentru cineva care doreşte atenţie, mai ales pentru lipitori. ªi de fiecare dată când vă fugăreşte pe stradă, aveţi dovezi video că vă agresează, iar asemenea dovezi, la tribunal nu pot fi ignorate!
De asemenea, pentru un început, încercaţi să obţineţi un ordin de protecţie şi restricţie cel puţin de 50 de metri. Iar la tribunal dacă nu aţi folosit-o deja, încercaţi Legea 217/2003, a avut nişte modificări, înspre bine pentru cel abuzat, căutaţi pe net şi vezi citi tot despre această lege, fiind uşor de înţeles.
Nu aveţi cum să înţelegeţi prin ce trece această doamnă,
Am tot respectul pentru această doamnă, chiar prin simplu fapt că a avut tăria să supravieţuiască până în acest punct. Eu pe acel bărbat îl văd ca pe o lipitoare meschină care a avut noroc în viaţă şi a dat peste o femeie, pe care a putut-o prosti zilnic. Acum că acea femeie s-a trezit, d-voastră îi sugeraţi să se culce uşor la loc.
medieribucuresti a scris:
Daca au trecut 8 ani de casnicie ganditi-va ca este in interesul copilului sa gasiti o solutie de impacare. Sotul Dvs se comporta in acest fel deoarece nu doreste sa va piarda. Chiar si in situatia in care nu mai doriti sa fiti impreuna cu el gasiti o cale de a "rupe casatoria" intr-un mod civilizat. A continua lupta nu este benefic pentru niciuna din parti. Din experianta va spun ca sicanele vor continua la infinit si nu veti avea o viata buna cativa ani de zile. Totusi viata e scurta si merita traita. Va recomand sa iesiti din situatia Dvs apeland la un mediator din orasul Dvs. E posibil ca sotul Dvs sa aprecieze situatia si sa scapati de aceste sicane.
Faptul ca ati stat 8 ani fara ca el sa aiba venituri (probabil intretinandu-l Dvs) dovedeste ca l-ati iubit si poate ar fi bine sa ii mai dati o sansa.
#-o
Doamne!!
Prietene, eşti fără scrupule! După ce că ăla face ce face, tu zici "Hai, încă o şansă!" X-(
Aş vrea să apelez eu la un mediator din oraşul meu, să îl aduc cu picioarele pe pământ. (dacă seamănă cu tine)
Cum adică nu va permis să scrieţi despre maşină!?! Stimată doamnă, d-voastră puteţi scrie ce vrei în declaraţie, chiar şi despre cai verzi pe pereţi, poliţistul nu are dreptul să vă dicteze.. D-zeule, TREZIŢI-VÃ!! ªi incă a răspuns un avocat care nu a avut nimic de adăugat. Eu văd acolo abuz în serviciu, în cel mai rău caz malpractice.
Pasul logic de urmat în urma bătăii era să mergeţi la poliţie, APOI, să mergeţi şi să vă scoateţi certificat medico-legal, care să ateste dacă aveţi nevoie de zile de spitalizare şi dacă da, de câte anume. În urma eliberării acelui act, dacă se dovedea a fi ceva grav, se lăsa cu greu pentru el ca agresor.
Apoi, maşina: dacă este trecută pe numele d-voastră, VÃ APARŢINE!! Aaa, că urmează proces?? Partajare?? NU CONTEAZÃ!! Până se împart lucrurile, VÃ APARŢIN dacă deţineţi acte pentru el. Deci dacă maşina vă aparţine în acte şi nu o deţineţi acum, declaraţi-o furată la poliţie.
Casa la fel, dacă o aveţi pe numele d-voastră, puteţi cere ordin de evacuare din casă pentru el, din nou, totul se împarte după eventualul proces, dar până atunci, tot ce aveţi pe acte vă aparţine! Daţi-l afară, însoţită de poliţie dacă este nevoie, simplu!!
Întradevăr, s-a vorbit mai sus că este nevoie de un avocat. Da, un avocat vă poate face viaţa mai uşoară, singur şi fără cunoştiinţe în cauză, vă este foarte greu, după cum vedeţi şi cazul poliţistului care vă spune ce aveţi şi ce nu aveţi voie să scrieţi în declaraţie, ceea ce este incorect, declaraţia este pe propria răspundere şi d-voastră şi numai d-voastră răspundeţi pentru ea, nicidecum acel poliţist.
Haideţi să ne trezim un pic!!!!!! Salutare!
Depinde, nu aţi dat detalii exacte. Dacă maşina nu vă aparţine, spre exemplu, aparţine unui prieten, iar d-voastră nu deţineţi procură cel puţin pentru circulaţie, pe acel autovehicul, veţi răspunde penal pentru faptele comise.
Problemele se pot împărţi, de asta trebuiesc detalii cât mai exacte, dacă propietarul maşinii recunoaşte că a înstrăinat-o de bună voie, riscă o parte din vină. Dacă nu vrea să-şi asume această responsabilitate, este posibil să o treacă drept "furată", doar ca să iese din anumite încurcături.
De asemeni, depinde şi accidentul cât de grav este.
Deci cum spuneam...... caracatiţa are multe braţe.
Gili_M a scris:
se poate face ceva când zgomotul e insuportabil in afara orelor de liniste?
Sunaţi la poliţie de fiecare dată, amenda este mică, dar în urcare.
Da, este vorba de acelaşi lucru, întrun oraş au câştigat mai mulţi. Teoretic în oraş la mine, ar trebuie să câştig şi eu, nu?
Este vorba de recalcularea indemnizatiei pe legea 341/2004,pentru anul 2011.
Bună ziua, faceţi plângere la poliţie ori de câte ori este nevoie. Este dreptul dumneavoastră să trăiţi în linişte, cel puţin la anumite ore ale zilei. Faptul că aveţi milă de ei că au datorii la bloc, etc., vă dezavantajează, căci lor, după cum aţi spus, nu le este milă de d-voastră. O zi bună!