avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters270481

Activitate ContSters270481

evident??... de ce?

Eu as spune ca evident nu au dreptul sa fie prezenti... Intimidarea nu mai este incriminata la noi in tara?

Are vreun rol debitorul in cadrul licitatiei? Are posibilitatea legala de a influenta rezultatul acestei licitatii? Un mare NU la aceste doua intrebari!

De ce ar trebui sa facem un circ total gratuit?

Eu, ca si PARTICIPANT la acea licitatie, nu doresc sa ASISTE debitorul. Pot cere sa nu fie lasat sa intre in incinta biroului executorului judecatoresc?

Daca se pot oferi pareri avizare, bazate pe cazuri concrete si eventual articole de lege, v-as fi recunoscator.

Va multumesc.
Buna ziua,

Voi participa la o licitatie pentru un imobil executat silit.

Debitorul poate asista la licitatie? Are vreun drept in acest sens?

Intreb pentru ca am o oarecare constrangere in a vorbi de funie in casa spanzuratului 1, si 2, in cazul acestei licitatii proprietarii sunt de o anumita etnie, in bloc au cam amenintat cu moartea pe oricine ar vrea sa participe la licitatie... In concluzie... nu mi-as prea dori sa stau in aceeasi camera cu ei.

Multumesc.
Buna ziua,

Pot cere in instanta dizolvarea SRL-ului in care sunt asociat, acesta avand sediul social (expirat) la mine acasa?

Contractul de comodar a expirat de 2 ani. Asociatul meu, administratorul, cu care nu mai am nici o tangenta(ne-am judecat pt numirea unui administrator) nu depune eforturi pentru administrarea firmei, nu a depus bilantul pe 2011(a luat amenda maxima), la Registru apare in continuare firma cu sediul la mine acasa, dovada unicului punct de lucru este expirata... Nu da semnale ca ar vrea sa schimbe sediul social.

Multumesc/
In contractul de vanzare cumparare este specificata modalitatea in care s-a facut plata... Fratele dvs, mandatarul, a semnat contractul... deci A PRIMIT pretul vanzarii... cititi contractul de vanzare cumparare si tineti minte... asa cum scrie acolo ca s-a facut plata, asa s-a facut :D
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri!

1. Daca asociatul meu face redurs in cele 15 zile de la pronuntare, recursul se solutioneaza tot in favoarea mea, poate face si apel?

2. Mai poate face opozitie tot el in cele 30 de zile de la publicarea in MO?

3. Sau daca o persoana fara calitate procesual activa face opozitie?... va fi respinsa opozitia, si? Publicam din nou? curg iarasi 30 de zile in care poate oricine face opozitie?

Ma intereseaza cat de mult poate fii taraganata aceasta situatie...

Mii de multumiri!
Buna ziua,

Sunt asociat intr-un SRL cu o persoana, 50-50%, drepturi egale cf. act constitutiv.

Ma aflu in asteptarea termenului de judecata pentru cererea mea de dizolvare a societatii in temeiul legii 31 Art 227. (1) litera e), "pentru motive temeinice precum neintelegerile grave dintre asociati, care impiedica functionarea societaii".

Sunt destul de sigur ca cererea imi va fi solutionata favorabil de catre instanta, tinand cont de ce dovezi am depus in sprijinul acesteia.

Intrebarea mea este: cand pot fi sigur de dizolvarea societatii? Cand nu se va mai putea reveni asupra acesteia la cererea asociatului meu?

Inteleg ca daca imi va fi solutionata favorabil cererea de catre instanta solutia ar suna cam asa: Admite cererea, dispune dizolvarea, Dispune înregistrarea hotărârii în registrul comerţului, comunicarea către DGFP şi publicarea în MO al României, partea a IV-a, pe cheltuiala reclamantului. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la efectuarea publicităţii.

Corect?

Art 232 (2) spune ca Înscrierea şi publicarea se vor face în termen de 15 zile de la data la care hotărârea judecătorească a devenit irevocabilă, când dizolvarea a fost pronunţată de justiţie.

In momentul prezentat de mine .... este irevocabila? are loc acum efectuarea publicitatii?

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Situatia mea este urmatoarea:

Sunt asociat intr-un SRL cu inca o persoana, 50%-50%. Initial am fost eu administrator, din 2006, de la infiintarea societatii.

In 2009 a decis el de unul singur,convocand AGA 1(la care nu m-am prezentat pt ca nu m-a convocat legal) la a doua AGA convocata tot de el(la care de asemenea nu m-am prezentat nefiind convocat conform legii) sa ma revoace din functia de administrator si sa se numeasca pe el, a dus procedura pana la capat, a publicat in Monitorul Oficial partea IV....

Am obtinut in instanta la Trib Buc. anularea acelei hotarari AGA “TB constata nulitatea hotararii AGA si a actelor incheiate in baza sa, cu apel” in 2009.

El a facut apel in 2010, la Curtea de Apel Buc, a fost “respins ca nefondat, cu recurs”. Nu s-a mai facut recurs.

La RECOM nu am dus nimic... nu s-a publicat nimic in Monitorul oficial (trebuia?) astfel incat si in momentul de fata apare in RECOM EL ca administrator, in baza hotararii pe care am anulat-o .

Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac pentru a remedia situatia la RECOM,astfel incat sa apar eu ca administrator.

Multumesc.