avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate Octavianus1

Activitate Octavianus1

Răspuns la discuția revendicare imobil
Comparatie de titluri de proprietate,el neavand titlu deoarece casa a fost donata in 1962 de strabunica sa,iar instanta a anulat actul de donatie in2011.
Am cumparat un imobil cu L112 si am titlu de proprietate.Nu a existat nicio NOTIFICARE pana in anul2011 cand am foast dat in judecata de un mostenitor.Ce sanse am sa pastrez imobilul?
Doresc sa discut cu un avocat din Slobozia-Ialomita pt.revendicarea unei cote dintr-un teren arabil situat in com Ograda.
As dori sa stiu daca in instanta se tine cont de prevederile Protocolului nr.1 de la CEDO,atunci cand solicit sa fiu trecut peTP al unui teren agricol pe care e trecuta doar sora tatalui meu,decedat,pt.ca ea a facut cererea la Primarie in 2003.Dupa tatal meu decedat in 1998 am dreptul ca si ea,pt.ca au fost frati.Eu nu am cedat la teren,doar ca am amanat pt,ca nu am vrut litigii in familie,pana acum.
Răspuns la discuția Dreptul la proprietate
Exista precedentul altor 10ha cu TPdat in anul 2001 in care titular este tatal meu,decedat in1998(fratele matusii)si in care este trecuta si ea.Ea cand a facut cererea nu m-a trecut si pe mine.A fost legal?
Răspuns la discuția Dreptul la proprietate
TP a fost emis in 2003.Nu am acceptat niciodata ca matusa sa fie singura mostenitoare dar am ezitat s-o dau in judecata din motive familiale.Nu am depus cere la Primarie pt.ca ea a promis ca se ocupa.
As dori sa fiu trecut in calitate de mostenitor pe titlul de proprietate a unui teren agricol pe care e trecuta doar matusa mea,noi avand drepturi egale,dar ea a depus singura cererea la Primarie,neincluzandu-ma si pe mine.
Dreptul la proprietate poate sa fie anulat vreodata?
Răspuns la discuția Modificare titlu de proprietate
Referitor la raspunsul dvs.cu TP legat de pasivitatea mea,dreptul la proprietate ti-l poate lua cineva?
Daca actionez in instanta,trebuie s-o fac in capitala de judet pe raza caruia se afla terenul?
Buna ziua!
Va rog sa-mi comunicati cum sa procedez in situatia in care matusa mea nu m-a inclus pe titlul de proprietate pt.14 ha teren agricol,ambii avand drept de mostenitori,numai ca ea a depus cerere la Primarie iar eu nu.
Discuție succesiune
Buna ziua!
Va rog sa-mi transmiteti ce trebuie sa fac sa trec titlul de proprietate pt.10ha teren arabil in jud.ialomita,de pe numele tatalui meu decedat pe numele meu?
Unde ma adresez,la notariat sau la judecatorie si unde anume,in Bucuresti unde locuiesc sau la Slobozia unde e terenul agricol?