avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate TincaToniF90

Activitate TincaToniF90

Răspuns la discuția Vatamare corporala grava
Da,respectivii au fost arestati pentru 24 de ore iar acum au primit mandat pe 29 de zile . Intre timp au mai facut 2 fapte similare,si respectivele victime au depus plangere la Parchet cu certificat IML.
21 zile IML
Am inteles,multumesc pentru sfaturi Roca
Nu se poate discuta cu ei pentru ca se drogheaza,sunt consumatori de etnobotanice si alcool. In felul acela ma risc sa ma bata inca o data si nu merita. Nu este vorba de timpul pierdut,este vorba ca nu se poate sa ia pe oricine asa la bataie in acest fel. Parerea mea este ca asa ceva este inadmisibil. Oricum,ma gandesc ca cu un dosar penal tot se vor alege,oricum ma voi constitui si parte civila intr-un proces.
Buna ziua ! In data de 17.08.2013 mergeam la magazinul din cartier,unde l-am vazut pe un prieten de al meu certandu-se cu inca 3 baieti . M-am dus la ei si le-am explicat frumos ca nu este nevoie de violenta si ca se poate rezolva si pe cale pasnica. Cei 3 baieti mi-au dat dreptate , am dat mana si au plecat. La scurt timp cand m-am intors de la magazin sa ma duc acasa,cei 3 baieti au revenit cu inca 6 baieti si m-au batut. Mi-au dat cu batele de baseball in cap,cu sticle de bere,m-au taiat pe brate si mi-au spart nasul. pe scalp am o taietura de aproximativ 4-5 cm. Am fost la Politie si am depus plangere . Vreau sa ma duc luni la IML sa scot un certificat constator. Care sunt pasii pe care trebuie sa le urmez? Cei de la Politie sincer pareau super nepasatori... Sa ma duc sa depun plangere si la Parchet? Cu certificatul de la IML ? Multumesc!
Exact cum spune si utilizatorul Antolia , Politia ce dovezi are ca masina Dvs a lovit-o? Nu ajunge doar declaratia dansei.
Răspuns la discuția Denunt la Parchet
Eu nu mai vreau absolut nimic.Am facut doar un denunt ca sa ii traga la raspundere pentru ceea ce fac,si pentru ca prejudiciaza statul Roman
I-am dat si in judecata si am castigat
Eu nu imi exercit dreptul abuziv deloc. 80 de pagini de dovezi am dus la Parchet,nu degeaba au inceput investigatiile.Nu au infiintat absolut nici-o firma noua. Eu urmaresc firma inca de cand am plecat de la ei,si dau teapa la toti angajatii lor.
Asta fac,ameninta,suna,va cauta acasa,etc. Eu is patit deja.Sincer de 2 ani mi se tot spune ca ma dau in judecata,dar pana acum nimic.