avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate mihaibargaoanu

Activitate mihaibargaoanu

care sunt conditiile pentru a deveni executor judecatoresc?
In cazul in care am vechime de 2 ani intr-o functie juridica, pot sa nu mai fac acea stagiatura de 2 ani?
Abia acum inteleg din lg. 514/2003 ca, un consilier juridic nu poate fi decat functionar public sau salariat, nu-si poate desfasura activitatea in mod independent. Multumesc.
In ce conditii un consilier juridic poate sa isi faca propriul lui birou? Trebuie sa-si faca societate? Dar daca este consilier juridic stagiar?Poate sa isi faca propriul lui birou intr-un oras?are drept de semnatura si stampila?
multumesc.
Daca recuperez taxa de inmatriculare, in cazul in care cand vand masina, cumparatorul trebuie sa plateasca timbru de mediu? Influenteaza cu ceva faptul ca mi am recuperat eu banii ?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Ce salariu are un grefier?
Ce trebuie sa fac pentru a deveni notar? Am absolvit Facultatea de Drept in 2011.. Multumesc
Buna ziua! Am intentat un proces pt recuperarea taxei auto si initial mi s a dat termen pt data de 28.01.2013. Astazi, cand m am uitat din nou pe site ul tribunalului, am vazut ca apare "termen preschimbat" pt data de 7.01.2013. Precizez deasemenea faptul ca nu am primit nicio citatie acasa. Mi se va anula cererea pe motivul netimbrarii actiunii? Ce pot sa fac in situatia asta?? Pot sa achit taxa de timbru dupa data de 7.01.2013 (adica luni)?
Am terminat Facultatea de Drept-specializarea stiinte juridice.
Pentru a fi executor judecatoresc, ce trebuie sa fac? Trebuie sa urmez niste cursuri undeva sau sa sustin un examen? Sau..care ar fi acele variante de job-uri care nu au legatura cu practica judiciara? Sunt aproape disperat, au trecut 2 ani de cand am terminat facultatea si nu reusesc sa ma angajez nicaieri..