La termenul din 07.02.2013 instanta ne-a pus in vedere sa ropunem obiective pentru expertiza topo. Eu in calitate de parat la termenul care urmeaza ma pot opune la anumite obiective propuse de reclamanti ? se discuta pe loc sau se acorda termen de studiere a obiecivelor ?
bUNA ZIUA !
Un avocat angajat de o parte ce acte trebuie sa depuna la dosar pentru a putea reprezenta acea parte ? Contract de asistenta juridica ..? sau ce si daca e obligat ?
Se poate face master in alta specializare. dar trebuie macar sa fie inrudite, de ex. daca ati absolvit inginerie mecanica, merge tot intr-o inginerie..... dar daca ai absolvit ing mecanica nu te poti duce la farmacie :">
Cel care detine o cota parte o poate vinde total sau partial fara acordul celorlalti. Dar este o copa parte nu a iesit din indiviziune, asa ca nu se stie care e cota lui.
Servitutea nu inseamna improprietarire, doar acces. Dar daca el are acces deja la un drum nu ar trebui sa ii dea. Cand a cumparat el acel teren acolo ? asa l-a cumparat ?
Buna ziua !
Sunt parat intr-un dosar de revendicare si ginerele reclamantei a achitat taha de timbru pe numele lui si a depus-o la dosar.Chitanta nu apare pe numele reclamantei si suntem la al trei lea termen. Asi vrea sa contest la instanta ca nu a achitat taxa pe numele ei si sa ii pun sa o mai plateasca odata. Cum asi putea face.
Deasemenea avocata ca ii apara nu a depus la dosar contractul de asistenta pentru reclamanta si asi vrea si pe ea sa o recuz si ce conditii ar mai fi de a o recuza.
Avocata a spus ca am falsificat un Titlu de Proprietate dar am aratat ca nu e asa si mi-a mai adus fel de fel de acuza nefondate si e ffff obraznica.
Cum o pot eu recuza sau macar sicana in dosar.
O persoana X a fost improprietarita in 1925 cu suprafata de 0,50 Ha si tot ea in 1938 a vandut-o ficei sala Y, care la randul ei in 1940 a instrainat-o lui Z persoana straina.
Miscarea de improprietarire a fost operata in Cartea Funciara de atunci din 1925, dar vanzarea catre fiica sa Y si vanzarea ficei Y catre Z nu au mai fost operate in Cartea Funciara respectiva.
In 1958-1962 venind CAP ul .
Urmasii lui X si Y in 1993 au cerut retrocedarea acelui teren la Comisia locala care i-au respins cererea.
Au atacat hotararea la Instanta si au castigat cu Cartea Funciara din 1925 neactualizata.
Cum pot arata juridic inafara de martori ca acel teren era intradevar vandut de x si Y. Deasemenea acestia in 1940-1962 nu au avut in Reg Agricol acel teren si nici in 1962 la CAP nu au predat terenul.
Problema e ca acea Carte Funciara a ramas neactualizata atunci si ei au folosit-o ilegal. Cum ii pot ataca aici. ?