Buna ziua !
Este vorba despre un credit ipotecar facut in franci elvetieni , avand in vedere cresterea francului nu am mai putut sa platesc integral suma , dar dintr-un total de 380 franci platesc lunar 300-310 franci , este posibil ca sa fiu executat silit pierzandu-mi casa daca eu fac totusi acea plata , pentru ca cei de la banca ma tot ameninta cu aceasta chestie , astept un raspuns ! Multumesc !
Exista posibilitatea evacuari silite dintr-un apartament avand in vedere ca rata lunare nu este platita integral si ramane o mica parte de platit avand in vedere cursul valutar , suma totala ar fi de 380 franci si platesc numai 300 franci , vreau sa stiu daca e posibil o evacuare avand in vedere ca e credit imobiliar ????
Este posibil sa fiu dau afara din firma respectiva daca mi se aduc acuzatii false impotriva mea precum ca am tipat la o persoana in limita bunului simt ????
Am si eu un vecin care ma deranjeaza cu muzica la maxim in toiul zilei , mi se misca paharele in vitrina , vreau sa stiu daca pot sa fac ceva in legatura cu acest aspect avand in vedere ca este mijlocul zilei ???