avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate vally16

Activitate vally16

Discuție CASS
Este posibil sa nu mai platesc CAS la stat si sa imi platesc eu la privat , avand in vedere aceasta chestie , am mai multe avantaje la privat !
Discuție Executare
Buna ziua !
Este vorba despre un credit ipotecar facut in franci elvetieni , avand in vedere cresterea francului nu am mai putut sa platesc integral suma , dar dintr-un total de 380 franci platesc lunar 300-310 franci , este posibil ca sa fiu executat silit pierzandu-mi casa daca eu fac totusi acea plata , pentru ca cei de la banca ma tot ameninta cu aceasta chestie , astept un raspuns ! Multumesc !
Discuție Evacuare
Exista posibilitatea evacuari silite dintr-un apartament avand in vedere ca rata lunare nu este platita integral si ramane o mica parte de platit avand in vedere cursul valutar , suma totala ar fi de 380 franci si platesc numai 300 franci , vreau sa stiu daca e posibil o evacuare avand in vedere ca e credit imobiliar ????
Este posibil sa fiu dau afara din firma respectiva daca mi se aduc acuzatii false impotriva mea precum ca am tipat la o persoana in limita bunului simt ????
Am si eu un vecin care ma deranjeaza cu muzica la maxim in toiul zilei , mi se misca paharele in vitrina , vreau sa stiu daca pot sa fac ceva in legatura cu acest aspect avand in vedere ca este mijlocul zilei ???