Bună ziua,
Am 35 de ani de vechimein câmpul muncii . În această perioadă am avut un an în care nu am fost angajat.
Se pot plăti contribuțiile către stat pentru acea perioadă în modul de a nu pierde, ca vechime, acel an?
buna ziua,daca am muncit cu acte in regula doar 6 ani,pot plati o cotizatie la stat pentru anii care lipsesc si bineinteles si pentru anii succesivi,vazand ca sunt femeie si am 49 de ani?daca se poate plati,unde trebuie sa ma adresez?
Buna ziua,dupa ce ultimul angajator mi-a pierdut cartea de munca , am reusit sa recuperez de la Societatile unde am fost angajat parte din vechimea in munca.Cum am verificat acum doi ani (la casa de pensii ,cred ca asa ii spune) cum nu au avut cartea mea de munca (pierduta acum8-10 ani in urma) nu au avut ce scaneriza si figurez cu 0 ani vechime.
Rugamintea mea este sa imi spuneti unde sa merg ca sa dau aceste documente pt a fi bagate in baza de date ? Va multumesc anticipat.
Buna seara.Soacra mea intampina probleme la plata impozitului pt casa si ma explic:socrul meu a murit in urma cu 30 de ani,dumneaei nu a reusit sa faca succesiunea deoarece nu a dispus de banii necesari .La plata impozitului pentru dumneaei nu sunt probleme dar in ceea ce priveste socrul (decedat) sunt destul de mari si chiar de neinteles.....nu gasesc o logica, nu reusesc sa imi explic asa ceva. Deci a prezentat ca in toti ceilalti ani certificatul de caatorie si certificatul de deces al sotului,dari s-a cerut si codul numeric personal al sotului (decedat de 30 de ani).Pe vremea cand a murit , nu se trecea in buletin codul numeric personal si chiar daca, buletinul a fost retinut dupa moarte....asa se proceda si ti se elibera certificatul de deces care nici el nu avea de unde sa aiba un cod personal......puteti sa ma indrumati cum sa procedez,de unde sa incep sau cum sa fac sa rezolv? o explicatie ar fi sa faca succesiunea , dar inca nu e posibil....mai exista si alta cale? Va multumesc anticipat si astept raspuns
Buna seara,am o casa mostenita de la parinti, sunt fiu unic, asa ca am devenit propietarul ei.Datorita faptului ca muncesc in strainatate iar casa nu era locuita am decis sa locuiasca in ea o matusa.Cum ea a fost de cand o stiu o vanatoare de averi ( ale fratilor si unchilor ) si locuiaste in casa mea de aproximativ 4 ani si o luna.Am inteles ca este o lege care ii da dreptul sa ridice pretentii pt o mica parte din aceasta locuinta acum sau dupa o perioada de 5-6 ani.Mentionez ca nu are mutatie la adresa respectiva,are un nr de telefon la aceasta adresa pe numele ei (nu stiu cum l-a obtinut).Acest lucru poate influenta cu ceva?faptul ca ea plateste facturile telefonului ? Va multumesc anticipat si SARBATORI FERICITE.....