avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate alynabratu

Activitate alynabratu

Răspuns la discuția Teren agricol
0.5ha. Am cautat pe net dar numi zice exact pt zona unde este.vroiam sa stiu cu cat se vinde in zona aia tinand cont k e la tara cred ca nu se vand ca la oras.multumesc oricum.o seara buna
Discuție Teren agricol
Buna ziua va rog sa ma ajutati daca puteti...am un titlu de proprietate al tatalui care a decedat in 2002.are un pamant in comuna lucieni langa orasul pogoanele jud.buzau si are 1 pogon 50 hectare.as vrea sa stiu cu cat se vinde. Va. multumesc
Am fost azi la primarie si au spus k nu au fost fonduri. Si intra. La Sfarsitul lunii
Răspuns la discuția Scadere alocatie crestere copil
De la primarie
Adik nu se mai dau deloc?
Este adevarat?????Am primit o citatie cum ca de la 1 noiembrie alocatia de copil scade de la 200ron la 130ron.este adevarat?
Cine stie de ce nu a intrat indemnizatia de insotitor luna aceasta?
Buna ziua am o bebita de 3luni si as vrea sa stiu dak pot face complementara pentru ea.ce functii trebuie sa indeplinesc pentru a beneficia?
Buna ziua am si eu o intrebare.sora mea a nascut si am fst eu sai scot certificatul si am intrebat de indemnizatia de 500 ron kre ii priest la ridicarea certificatul. si au zis k nu se da nimic.unde trb sa mA duc sa intreb?
Mam lamurit dar am avut probleme cu sarcina de 2luni pentru ca am avut o sarcina toxica si nu am mai fost 2luni.este vreo problema?si daca este ce as puteA face?poate comfirma dnul doctor ce probleme am avut