avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate mamaetco

Activitate mamaetco

Discuție Dosar Penal
Daca se contesta dosarul penal in instanta pentru parasirea locului accidentului,primesti permisul pina la judecarea definitiva in instanta?
La ce distanta de limitade proprietate pot fi plantati pomii fructiferi
Am o proprietate si pomii vecinului inalti de 6 metri tin umbra pe proprietatea mea,pina la amiaza si in zona respectiva nu pot cultiva nimic.
Multumesc.
La aceeasi adresa stam doua persoane cu acelasi nume si prenume,adica tata si fiu.
In 2008,am primit o instintare de plata de la sanatate,pentru care a semna fiul meu.
Eu nestiind de aceasta.
Acum primesc de la fisc executare silita pentr suma de atunci plus penalizari.
Am sanse de cistig,avind in vedere ca fapta s-a prescris?
Am verificat,semnatura de primire este a fiului meu.
Sunt pensionara,cu 715 lei lunar.In februarie am primit pe cupon o diferenta de pensie de anul trecut,adica am avut pe cupon 2000 lei.
Am o rata la banca de 500 lei.
Sotul nu lucreaza.
Pot fi scutita de taxa de timbru in conditiile acestea?
Legea spune ca in ultimele doua luni sa nu ai mai mult de 500 lei venit net pe persoana.
Pensia lunara este de 715 lei lunar.
MULTUMESC.
Răspuns la discuția taxa auto
danipetcu a scris:

Am actionat in judecata pentru a inscribe masina fara plata taxei auto,am avut termen pe 9 ianuarie si mi-a venit comunicarea acasa pe 22 ianuarie.Dupa cat timp trebuie sa merg cu acest act sa mi-l faca irevocabil ca sa pot inscribe masina?Multumesc frumos!

Va rog sa ma ajutati si pe mine,sa-mi spuneti cum a-ti procedat si ce acte sunt necesare si costul total al actiunii.
Multumesc.
buna ziua
am un prieten, vai de capul lui, condamnat cu suspendare. acum a facut doua infarcturi si vrea sa intre in pensie de boala. intrebarea este, condamnarea pe care o are (acasa, cu suspendare- cum se numeste) este un impediment in a obtine pensia respectiva, au vreo legatura cele doua situatii? multumesc!