avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate sara1985

Activitate sara1985

Buna ziua,

Avem un Srl-d cu sediul social si punct de lucru in Cluj. Intentionam sa inchidem punctul de lucru, unde am desfasurat activitati de vanzare cu amanuntul a hainelor pentru copii. Deci, avem si o casa de marcat. In cazul in care am inchide punctul de lucru, ce e de facut si unde e de mers?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspuns.
Vroiam doar sa mai mentionez ca nu suntem producatori de haine de bebe, ci doar le vindem cu amanuntul.
Este nevoie doar de aviz de insotire a marfii?
Multumesc!
Buna seara,

As avea nevoie de ajutor, va rog, in privinta actelor ce trebuie completate in cazul in care stocul din cadrul punctului de lucru este dus spre vanzare la un targ.
Suntem o firma, mai precis un SRL-D, care comercializeaza haine de copii, pe care am dori sa le ducem si la un targ.
Exista niste formalitati specifice? Ce anume este de facut?
Va multumesc anticipat!
Discuție Avize
Buna seara,

Ca si un srl-d care are obiect de activitate comertul cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate, ce fel de avize sunt necesare?

Va multumesc anticipat!
Va multumesc. :)
Buna ziua,

Suntem pe cale de a infiinta un srl-d. cati angajati ar trebui sa avem? nu dorim sa accesam fonduri nerambursabile. in cazul in care am dori, am fi obligati sa avem min. 2. insa, daca nu vrem fonduri nerambursabile, cati trebuie sa avem?

Va multumesc anticipat!
Putem fi ambii asociati? eu cum justific faptul ca devin asociat in ciuda faptului ca sunt in concediu de ingrijire a copilului, primesc indemnizatia de crestere a copilului si nu am voie sa realizez alte venituri? prin statutul de asociat nu primesc dividende? unde mentionez ca in 2013 nu vreau sa primesc pentru ca sunt in CIC pana in data de 13 august?
Răspuns la discuția Neplatitor sau platitor de TVA?
Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Neplatitor sau platitor de TVA?
Va multumesc pentru raspuns, insa eu tot nu reusesc sa ma hotarasc.
Ar fi vorba despre un magazin de haine pentru copii. Am ca si cheltuieli en. el., chirie, paza.
Fac aprovizionarea cu marfa de la firma platitoare de TVA. Pana la urma, cum e mai bine?