avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate mari32

Activitate mari32

Multumesc mult. Asa voi face. Sper sa reușesc. Le scriu sa ceara probe video cum au scos ei televizorul acolo.
Buna ziua. Ati rezolvat ceva? Am o situație asemănătoare. Multumesc
Buna ziua. Ati rezolvat ceva? Am patit exact la fel și nu știu ce sa fac.
Buna ziua. M-am întors la serviciu începând cu data de 4 Octombrie 2021 și mi se spune ca nu mai pot lua zilele de concediu de odihna rămase din anul 2019. Mentionez ca sunt funcționar public și am avut contractul suspendat pentru ca am fost in concediu pentru creștere copilului. Mi se invoca faptul ca trebuia sa le iau in termen de 18 luni. Va rog ajutati-ma cu un răspuns și cu articole din legi pe care sa le arat celor de la resurse umane ca sa îmi dea acele zile dacă am dreptul. Multumesc.
Zile concediu rămase
Buna seara. Sunt funcționar public, raportul de serviciu este pe perioada nedeterminata dar momentan activitatea mea este suspendată deoarece sunt in concediu pentru creșterea copilului. Se organizează concurs de promovare dar mi s-a spus ca nu pot participa. Condițiile le îndeplinesc. De ce nu pot participa? Din cauza ca am raportul suspendat? Nu mi s-a spus de ce. In baza carei legi nu pot participa? Multumesc. Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs. Cu respect.
Răspuns la discuția Concurs promovare
Condițiile le îndeplinesc doar ca raportul de serviciu este suspendat. Nu știu dacă am dreptul sa susțin concursul de promovare.
Buna ziua. Lucrez ca funcționar public, contractul este pe perioada nedeterminata, iar de aproximativ doua luni sunt in concediu de risc maternal, deci activitatea mea este suspendată. Din 26 Noiembrie voi intra in concediu de maternitate. Am dreptul sa susțin un concurs de promovare in grad dacă contractul este suspendat? Dacă nu, pot întrerupe concediul de risc sau cel prenatal, sa iau câteva zile de concediu de odihna in perioada când este concursul? Multumesc. Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs. Cu respect.
Buna seara. Lucrez ca funcționar public, contractul este pe perioada nedeterminata, iar de aproximativ o luna si jumătate sunt in concediu de risc maternal. Urmează sa ma prezint la serviciu pentru a mi se înmâna o decizie de suspendare. Este in regula? Știam ca se suspenda doar după nașterea copilașului. Multumesc. Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs. Cu respect.
Sunt doi frati. Au facut succesiunea. Au ambii certificate de mostenitor. Ar trebui sa mai aiba si alte acte pentru acel imobil? Multumesc.