avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate oana_oprinoiu

Activitate oana_oprinoiu

Buna ziua,

Suntem o firma care activam in industria alimentara. Producem diverse produse pe care le ambalam si astefl introducem in piata ambalahe din carton, plastic si lemn .Pentru indeplinirea obiectivului anual catre AFM avem contract cu o firma de colectare si reciclare. In unitatea noastra de productie rezulta lunar o anumita cantitate de carton pe care o vindem unei alte firme pe baza unui contract de vanzare-cumparare.Intrebarea mea este urmatoarea: aceste cantitati de carton pe care le vindem le putem utiliza in vreun fel in atingerea obiectivului catre FM?Dac da, unde se incadreaza acestea in declaratie pe care o depun catre FM?Cantitatile care rezulta din unitatea de productie trebuie sa le scad din cantitatea de carton achizitionata?
Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati raspunde la aceste intrebari!
Multumesc@!
Buna seara!Am avut un proces in legatura cu ridicarea unei masini pe care l-am castigat, adik politia sectorului 6 este obligata sa-mi restituie suma de bani pe care eu am platit-o.Am primit acasa hotararea dupa un an de zile.Nu au mai fost facute cai de atac.Cum trebuie sa procedez ca sa-mi recuperez banii?Unde trebuie sa ma duc si cui trebuie sa ma adresez?Va multumesc!
Buna seara.Am avut un proces civil in legatura cu ridicarea unei masini.Ultimul termen a fost pe 06 martie in urma caruia am castigat,deci banii pe care eu i-am platit cand mi-am luat masina de la firma de ridicari imi vor fi restituiti de catre Politia sectorului 6.Hotararea nu mi-a ajuns nici acum acasa?In cat timp ar fi trebuit sa ajuna si ce pot face ca aceasta sa fie emisa mai repede?Iar dupa ce imi ajunge hotararea acasa cum pot face sa intru in posesia banilor?
Buna seara.Ma confrunt si eu cu o problema.Vineri seara am cazut si mi-am fracturat mana.Am fost la urgente la un spital in Bucuresti,mi-au pus o atela ghipsata,mi-au dat o foaie in care a scris repaus 3 saptamani si mi-au zis sa ma duc cu acea foaie la medicul de familie pentru concediu medical.Cand am fost la medicul de familie mi-a spus ca el nu-mi poate da concediu medical pentru fractura si ca trebuie sa-mi dea un medic de specialitate.Astazi am fost din nou la control la acelasi spital si mi-au zis acelasi lucru,ca ei nu-mi pot da concediu medical si ca daca medicul de familie nu a vrut sa-mi dea sa ma duc la policlinica sectorului de care apartin.O sa ma duc maine dimineata acolo dar intrebarea mea este daca acel medic poate sa-mi dea concediu medical din urma,adica de luni.
Am avut un proces si l-am castigat.Akum as vrea sa stiu cat timp au intimatii sa depuna recurs?15 zile de la publicarea solutiei sau la 15 zile de cand imi ajunge hotararea acasa?Am primit si despagubiri.Cum se procedeaza in cazul asta?Trebuie sa iau legatura cu intimatii sa le dau un nr de cont ceva?Va multumesc
procesul verbal nu a fost intocmit la fata locului ci la 3 luni dupa ce mi-a fost ridicata masina,iar in ceea ce priveste cererea,eu am depus-o la judecatoria sectorului 6,sector de unde mi-au ridicat maisna si implicit firma rspectiva tot aceluiasi sector apartine....am pus aceasta intrebare in legatura cu cererea pt k mie mi-a zis cineva k trebuia depusa la tribunal.va multumesc pt raspunsuri
Buna ziua.mi s-a ridicat masina anul trecut in luna aprilie si am hotarat sa dau firma respectiva in judecata si sa mi se anuleze procesul verbal.Problema este ca eu atunci nu am primit nici un proces verbal.Cand avut termen de judecata mi s-a spus ca cererea se considera ca neintemeiata deoarece aceasta a fost depusa in luna aprilie iar procesul verbal a fost intocmit in luna iulie.Este posibil asa ceva?Daca nu au intocmit rocesul verbal pe loc atunci in ce baza au ridicat ei masina?Si mai e o problema...am inteles ca procesele cu firma de ridicari nu se tin la judecatoria sectorului de care apartinem...aveti idee unde trebuia sa depun cererea sa ma judec cu firma respectiva?va multumesc