avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Activitate lazar79

Activitate lazar79

ok multumesc dar eu trebuie sa platesc restul de banii dar el nu m-ia comunicat la ceea data ca mai este si cu un frate pe teren eu am insistat sa dau banii dar nu se purea face actul autentic la notariat
gabrieladina a scris:

Buna ziua,

Un debitor al societatii noastre mi-a emis un bo, avalizat in nume personal de administratorul societatii, ulterior societatea a intrat in insolventa iar dupa acest moment am depus bo spre decontare, acesta fiindu-mi refuzat bineinteles. Intr-o astfel de situatie pot sa incep executarea silita impotriva avalistului sau trebuie sa astept finalizarea procedurii de insolventa pentru a vedea daca vom recupera ceva din insolventa si apoi sa ma indrept impotriva avalistului???

da se poate incepe executarea silita impotriva avalistului indiferent ca,firma este in insolventa daca acea persoana are bunuri mobile sau reale se pot executa asa ca, avetii grije ca se poate trezi cu executorul
Răspuns la discuția in cat timp se poate face recurs?
29f a scris:

In cat timp de la obtinerea unei hotarari judecatoresti care nu este definitiva si irevocabila se poate face recurs?Ce lege spune in cat timp se poate face recurs?

recursul se poate face in 10 zile de la pronuntare sau de la comunicare
cum pot sa platesc impozit la primarie cand eu nu am incheiat contrcactul in forma autentica il dau in judecata pe obligatia de a face.sau raspundere contractuala intrebarea este pe care sa merg datimi art din cod civil daca stitii drept civil :closedtopic:
normal daca esete la prima oara cu legea penala nu prezinta un pericol public dar in motivarea arestarii judecatorul a motivat arestarea sa ,puteti face cerere pt eliberare pe control judiciar imediat daca nu ati facut recurs impotriva arestarii ,in ce ce priveste recunoasterea vinovatiei se invoce in fata organelor penale art 320 indice 1 c.pp si in fata instantei de fond si tinad cont are reducerea cu o treime din pedeapsa si poate obtine si o suspendare conditionata depinde ce alin are 215 alin 1.2.3 sau 4 este cecul ,iar 5 consecinte grave dar din prejudiciu este 11000 euro are 1.2,3 din art 215 aveti motivarea arestarii ! =D>
Răspuns la discuția Casare cu rejudecare
da instanta de recurs prin motivare caseaza sentinta de fond si da spre rejudecare de cate ori este nevoie pe motivele casarii iar instanta de fond judeca in prima faza limitele casarii ,pentru stramutare trebuie sa aveti probe solide pentru a cere la inalta curte stramutarea ! daca prin comisie aliatorie dosaru cade la acel complect de judecata care s-a pronuntat odata pe el faceti cerere de recuzare daca nu face judecatorul abtinere :D
buna ziua ma puteti ajuta si pe mine ,in urma cu 3 ani am incheiat o chitanta de mana cu 2 vanzatorii care ami vindeau un teren de 400 mp cu o suma modesta si incheiata in prezenta a 2 martorii ulterior trebiua sa perfecteze actele in forma autentica sau daca nu ami dadeau dublu baniilor fapt ce nu sa intamplat cu ce ar merge dati in judecata ,cu obligatia de a face ,sau raspundere contractuala art 1350 c.civil sau cat este termenul de prescriere multumesc
:D