Buna. Am un credit la prima casa ,la cei de la Raiffeisen Bank. As dori sa stiu daca se poate face ceva în legătură cu scadentarul, daca se poate reechilibra. Platesc sold principal suma de 310 ron și dobânda platesc suma de 1163 ron.
Buna ziua. Am facut in data de 17.01.20 o plata catre cei de la orange din contul de orange ,on-line cu un card bancar ing. Banii s-au retras din cont, am trimis dovada de plata la cei de la orange prin mail (un extras de cont cu tranzactia efectuată catre ei) si ei totusi zic ca e problema de la banca , ca ar fi blocat banii. Cei de la banca zic ca cei de la orange nu si-au facut decontarile. Ce pot sa fac? Multumesc.
Buna ziua. Sotia mea a facut un card de cumparaturi la ing bank si vrea sa il inchida. Nu au trecut inca 14 zile. In contract scrie ca poate renunta la el in termen de 14 zile fara a invoca vreun motiv dar cei de la banca spun ca nu se poate ca inca nu e arhivat dosarul. Cum poate sa il inchida cat mai urgent si sa primeasca si adresa de inchidere? Cardul nu a fost folosit deloc. Mutumesc.
Buna ziua sunt angajat al unei firme de 9 luni. Mi s-a prelungit contractul de munca de 3 ori pana acum tot pe cate 3 luni. Acum mi s-a prelungit a 4-a oara tot pe o perioada determinata de 3 luni. Care este limita de prelungiri pe ,perioade determinate.? Sau nu exista vreo limita? Va multumesc.
Buna seara. As avea si eu o intrebare. Mi s-a facut poprire pe salar in urma cu 10 luni. In fiecare luna mi s-a retinut 1/3 din salariu. Insa luna aceasta mi s-a retinut tot salariul. Este posibil asa ceva? Cei de la banca mi-au spus ca daca au virat banii nu cred ca-mi vor mai putea inapoia ceva sau foarte putin. Ce-as putea sa fac? Va multumesc.
si eu daca fac o plangere penala ce sanse sunt sa scape de-acolo?
ca sunt sigur ca ia vrea sa plece am mesaje pe telefon de la ia in care specifica faptul ca nu mai vrea sa stea cu el si-o mica inregistrare in care se aude ea zice: "tot scap eu de-aici tot nu mai stau"
am sunat la 112 si au trimis un echipaj din apropiere. unul dintre organele de politie de-acolo e vecin cu sotul ei. m-a pus sa dau o declaratie precum ca am facut un apel fals si mi-a dat amenda. pe ea a chemat-o a doua zi la politie sa de-a declaratie precum ca nu-i sechestrata si a zis ca-i libera sa plece dar sotul ei era acolo in fata sectiei si cand a iesit iar a luat-o. ea a sunat iar la politia din comuna aia si i-au zis ca nu are ce sa faca pentru ca-i pe numele lui e maritata cu el si ca are drept asupra ei.