avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate sooners

Activitate sooners

Răspuns la discuția Teren- pentru asociatie
Dacă știu bine,..comodatul ar fi o soluție!
Răspuns la discuția Intrarea unui nou membru in ONG
Va multumesc pentru adaugirile făcute!
Răspuns la discuția Intrarea unui nou membru in ONG
Multumesc mult!Ca de fiecare data,sunteti foarte prompt!
Buna ziua!
Intrarea unui nou membru intr-o asociatie presupune doar adeziunea scrisa sau se anunta si in Registrul F si As?
Si daca adeziunea se intampla dupa ce a avut loc AG?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Donatie sau vanzare-cumparare
Sunt singurul copil!si alte bunuri nu mai sunt(ar mai fi totusi un teren agricol in provincie pe numele mamei,dar de care se ingrijeste o matusa si care nu ne intereseaza)!
Multumesc mult!
Buna seara!
Parintii mei,care au o varsta inaintata,doresc sa- mi lase(sa ne lase) deja,apartamentul lor!
Cum s-ar proceda mai simplu,dar si mai ieftin,pentru trecerea apartamentului de la ei la mine(la noi),sau poate direct la fiul meu(am si sot si in fiu de 23 ani)!suntem o familie unita!
Multumesc mult!
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati sa ma informez corespunzator in legatura cu continutul fisei de aptitudini!
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Factura ONG
Exista déjà acest contract!ramane Asa?fara chitanta sau factura?contractul e singura justificare?
Multumesc!
Discuție Factura ONG
Buna seara!
Va rog,daca se poate,sa ma lamuriti intro problema!
La o sponsorizare primita de catre un ong(direct in cont bancar),ong ul trebuie sa faca si chitanta si factura?sau doar chitanta este suficient?Se poate un model...?
Multumesc mult
Răspuns la discuția Asociație sportiva sau SRL
Buna seara!
Da,..vis a vis de utilitati!
Si multumesc mult pt răspuns,dar cred ca ar fi mai multe de spus,sau mai bine zis de întrebat!