avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate aumsica

Activitate aumsica

beneficiati fara nici o grija de indemnizatie pentru ca, cotizatia trebuie sa fie 12 luni in ultimile 24 de luni
Răspuns la discuția Noi cerinte la job...
Angajatorul este obligat sa acorde concediu, pana la sfarsitul anului urmator, tuturor salariatilor care intr-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihna la care aveau dreptul. Compensarea concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca. Efectuarea concediului de odihna anual se realizeaza in baza unei programari (individuale sau colective), in totalitate sau fractionat(cel putin 15 zile lucratoare de concediu neintrerupt). Indemnizatia de concediu nu poate fi mai mica decat valoarea totala a drepturilor salariale cuvenite pentru perioada respectiva si se acorda cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de plecarea in concediu.

consultati un avocat pentru o actiune in instanta
Intrebarea este foarte vaga.Ceilalti mostenitori au depus cerere de improprietarire?
Răspuns la discuția Noi cerinte la job...
Angajatorul poate face act aditional la fisa postului cu noile atributii si este suficient sa va instiinteze ,nerespectarea lor poate atrage masuri disciplinare.Totul depinde de fisa postului ......daca aveti enumerate punctual anumite atributii si sant consemnate restrictiv in CIM atunci ei vor trebui sa negocieze un nou contract de munca pentru a va pune in carca noile atributii.
Răspuns la discuția Infiintare PFA prin avocat
Intrati pe site-ul Camerei de Comert si Industrie din zona dvs. acolo gasiti toate informatiile in ce priveste autorizatea si ei va pot oferii contra cost si sprijinul.
Răspuns la discuția litigiu de munca
Incercati o plangere la inspectorat,sau intrebati-l de ce nu recunoaste o Decizie a ICCJ,incercati sa obtine-ti in scris un refuz motivat ....poate reprezenta o proba.
Răspuns la discuția Informatii deschidere vulcanizare
Inteprinderea Individuala este cea mai buna solutie cu costurile cele mai mici unde nu esti obligat sa angajezi un contabil...... pentru ca contabilitatea se tine in partida simpla(asta doar daca va pricepeti cat de cat )in rest aveti cam aceleasi drepturi ca la srl.Pentru cazul cand va ve-ti extinde este bun un srl.Mergeti la Camera de Comert sau la un Birou de Consultanta si ei se pot ocupa de toate documentele de constituire.Succes
donatie ,daca doriti proprietatea acum sau testament ...,acestea au costurile mai mici
Discuție concursuri anfp
Stie cineva ce pondere are politicul in concursurile organizate de ANFP?Este adevarat ca nu poti trece interviul daca nu ai sprijin si ca intrebarile(la interviu) se pun pe spranceana ,iar numarul lor... desi este prestabilit ....este fara numar.Este adevarat ca subiectele se corecteaza diferentiat in sensul ca membri anfp-ului corecteaza subiectele ce tin de norma de conduita(unde inteleg ca esti notat echitabil):sorry: ,iar celelalte subiecte se corecteaza de reprezentantii institutiei care scoate postul la concurs...iar acestia te rup daca nu esti al lor? Este adevarat ca de fapt notarea porneste de la 80 de puncte in jos ...,pentru ca celelalte 20 de puncte acordate pentru estetica ,sinteza si claritate in exprimare se dau dupa ureche.Poti avea un continut informational de 69 pct. ........dar nu ai scris frumos sau de 50 +20 dar ai asezat perfect in pagina.De ce nu se dau grile?