avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate claudiaalex

Activitate claudiaalex

Răspuns la discuția Bursa socială elevi
Tatăl are stabilit domiciliul copilul la el în urma divorțului prin sentința judecătorească , a depus dosarul la școală pt bursă socială monoparentala dar tatăl sta in concubinaj cu o alta persoana, iar ieri i s-a spus sa își retragă dosarul pt că nu are dreptul la bursă socială monoparentala deoarece ei știu că stă în concubinaj cu o alta persoana! Se ia în considerare aceea persoană având în vedere că nu este căsătorită cu tatăl copilului?

Cornel Vasile a scris:

Poate ne dati detalii mai multe despre nelamurirea dvs.

Buna ziua, legat de bursă socială familie monoparentala de exemplu tatăl și copilul stabilit domiciliul la tatăl copilului cu sentința judecătorească iar tatăl sta in concubinaj cu o alta persoana ,copilul nu are dreptul la bursă socială monoparentala?
Modificare proiect gaze naturale
Răspuns la discuția Ocupare locuinta fara drept
In instanta s-a facut rezolutiunea contractului . Fostul intretinator a primit sentinta in noiembrie cu drept de apel in 30 zile dar nu a facut si nu sa prezentat niciodata la proces, intretinuta a primit sentinta definitiva in 31 ianuarie 2020 si in 20 februarie am incheiat noi contract de intretinere cu ea. Femeia sta de un an la noi acasa de frica lui, iar acum dupa ce am incheiat noi contract de intretinere cu ea am fost sa ai punem in vedere sa paraseasca locuinta ca noi suntem noii proprietari ai imobilului iar el ocupa locuinta fara drept, i-am spus ca daca nu pleaca pana luni ai scoatem mobila in strada , deoarece femeia doreste sa locuiasca in casa ei .
Buna seara, am luat o persoana in intretinere iar aceasta persoana a avut inainte alti intretinatori cu care a reziliat contractul de intretinere in judecata in noiembrie 2019 , vreau sa precizez ca unul dintre intretinatori a ramas in casa intretinutei unde se afla si acum. Noi insa am facut de doua zile contract de intretinere cu intretinuta fiind noi acum proprietari ai imobilului , iar astazi am fost sa ai punem in vedere domnului sa paraseasca locuinta ca nu mai are nici un drept sa stea acolo de 2 luni de cand sa reziliat contractul cu el, i-am dat la dispozitie 2 zile sa plece. Ce este de facut daca nu pleaca dupa timpul acordat ai putem scoate lucrurile in strada pt ca noi suntem acum proprietari???
Răspuns la discuția Contract intretinere
Cum pot face dovada, cu martori, cu facturile neplatite cum?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

La instanta de judecata de la domiciliul dvs, facand dovada nerespectarii obligatiilor contractuale.

Cum pot rezilia contractul de intretinere facut cu o familie, sotia a parasit locuinta de doua luni, iar sotul nu are grija de mine , nu mancare , nu plateste cheltuielilie , gazul e taiat nu a platit facturile, eu nu am nici un venit sa ma intretin nu am ce manca, nu am cu ce ma incalzii, de aia am facut contract de intretinere cu ei pt casa , dar nu isi respecta contractul, cum il pot rezilia, unde sa apelez?
Discuție Custodie copil
Buna ziua, am doi copii si am divortat, sotia a castigat custodia copiilor, dupa un timp sotia mi-a dat un copil mie . Copilul este la mine deja de un an este inscris la scoala in satul unde locuiesc cu aprobarea fostei sotii, dar as vrea sa il iau cu acte in regula la mine ca el in sentinta este in custodia fostei sotii , dar el locuieste cu mine, cui sa ma adresez instantei?
Buna ziua. Sunt divortata am un copil de 14 ani care nu si-a vazut tatal din anul 2011 de cand am divortat pt ca tatal sau nu il cauta, iar copilu ar vrea sa il vada dar nu mai locuieste la vechea adresa. Stiu doar ca sta in Arad , cum pot afla adresa lui ? Copilu isi doreste mult sa il vada.