avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate giani62

Activitate giani62

Discuție nelamurire
Daca o persoana cu handicap grav-sindrom Down-,nu plateste taxe si impozite catre statul roman,e normal sa plateasca concesionarea unui loc de veci catre mafia BOR?!?
giani62 a scris:

legi,oug,hg etc legate de activitatea de supraveghere video

Chiar nu exista nimic ?!?!?!?
normarea muncii la videoterminale-legi,oug,hg etc legate de supraveghere video
legi,oug,hg etc legate de activitatea de supraveghere video
Discuție Anulare procura
As dori sa anulez doua procuri eliberate de un cabinet notarial,dar mi se solicita originalele,pe care,evident nu le mai am si nici nu mai pot intra in posesia lor!
Le pot da pierdute in MO si implicit si nule?!?
Daca sint parat intr-un fond-partaj judiciar,acest lucru se considera obligatie cetateneasca si poate fi platita de angajator?
Discuție hy
Va solicit si eu un raspuns cit mai corect la intrebarea urmatoare:daca societatea este in situatie de faliment,cum trebuie sa procedez pt a beneficia de ajutor de somaj?Conducerea ne-a "sugerat" sa ne depunem demisiile si ne mai platesc lunile aprilie si mai ac?!?!?
Discuție multumesc!!!
Sint si eu un "pui" de jurist in devenire,multumesc mult pt recomandari,insa as dori mortis sa-l chem in judecata pe cel ce a "monopolizat" titlul de prpprietate cu coproprietari,dar nu stiu unde sa-l incadrez:solutii?!?!?
Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a tarlalelor,etc,iar intr-un final s-a facut iesirea din indiviziune,cadastrul si intabularea fiecarui teren in parte pe mostenitori,dar,la final ,dupa legalizarea actelor la notariat pentru fiecare in parte,s-a constatat faptul ca titlul inca mai contine 1(una)greseala de tarla!!!!
Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda pentru modificarea erorii,avind in vedere ca unul dintre mostenitori detine titlul de proprietate si NU VREA SA-L MAI DEA NIMANUI?!?!?!?