avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate buzurinn

Activitate buzurinn

Asteptati ca instanta sa numeasca un lichidator si luati legatura cu el. Verificati periodic Buletinul procedurilor insolventei pentru a vedea stadiul dosarului de insolventa al BIR.
Buna ziua, am si eu o nelamurire, am fost sa depun dosarul de alocatie si indemnizatiea fetitei ( nascuta 03.07.2013 ) iar doamna de la oficiu mi-a spus pe un ton sec: stiti ca prima luna in care s-a nascut copilul nu se da alocatie. Am plecat uimita. Care este articolul de lege si care este legea care reglementeaza spusele doamnei, eu stiu ca iei 200 ron pana la 2 ani, ce prima luna nu manaca, nu are nevoi bebe? Va multumesc anticipat!
Va multumesc frumos pentru raspunsurile date, vroiam sa va mai intreb ceva: in anul 2013 am facut o convocare la conciliere la care ei nu au vrut sa primeasca plicul prin posta, drept urmare nu au participat, eu acum trebuie sa mai fac obligatoriu medierea sau pot introduce cererea direct la instanta???

Am semnat in 2011 contract pentru prestarea de servicii foto video nunta 2013, la incheierea lui am achitat avansul de 100 euro ( fara chitanta ) la finalul evenimentului ( restul fara chitanta ), pana in momentul de fata nu am primit pozele, album, cd ( le-am primit dupa multe insistente doar in format digital ) nu si pe format de hartie conform contractului unde scrie ca vor fi predate la 25 de zile lucratoare de la finalul evenimentului.As dori sa ii fac plangere pentru inselaciune credeti ca am vreo sansa?Ce articol sa invoc pentru un proces civil???
Buna ziua, da asa este am gresit era anul 2013.
Problema este ca la angajare am fost pus sa semnez o demisie in alb, aceasta demisie a fost datata 06.07.2013 in intervalul celor 5 zile libere acordate de stat pentru nou nascut. As dori sa merg pe civil pentru daune, credeti ca am vreo sansa???
Buna ziua, am si au o intrebare: sotia mea a nascut pe data de 03.07.2012 ( miercuri ), am fost anuntat in timpul programului de lucru ca a nascut, am anuntat superiorul verbal ca sotia mea a nascut dupa care ca orice tatic am plecat spre spital pentru a-mi sprijini moral sotia si cunoaste copilul, joi dimineata am fost sunat de patron care mi-a spus sa aleg intre sotia care a nascut si job, normal am ales sotia astfel el mi-a desfacut contractul de munca vineri. Este legal asa ceva????Cum pot contesta???? Ce temei legal pot invoca????#-o
Am semnat in 2011 contract pentru prestarea de servicii foto video nunta 2013, la incheierea lui ama chitat avansul de 100 euro ( fara chitanta ) la finalul evenimentului ( restul fara chitanta ), pana in momentul de fata nu am primit pozele, album, cd ( le-am primit dupa multe insistente doar in format digital ) nu si pe format de hartie conform contractului unde scrie ca vor fi predate la 25 de zile lucratoare de la finalul evenimentului.As dori sa ii fac plangere pentru inselaciune credeti ca am vreo sansa?
Răspuns la discuția Testament - mutare in apartament.
Nu stie nimeni???
Răspuns la discuția Testament - mutare in apartament.
Va multumesc pentru raspuns.
Am inteles care este problema.
Dar daca apartamentul va fi locuit de fata mea, cumnat si copil, ei nu vor sta acolo cu forme legale ( ne avnd drept de proprietate nu le pot face viza de flotant sau buletin ) si aici era problema mea cu vecini daca vor chema politia eu ce le spun ca am un testament si astept 1 an sa vad daca vine descendentul dupa mostenire?
Buna ziua, am un testament unde am fost numit legatar universal - ( mai exista un mostenitor ) nu stiu cine e, unde e , nimic, am acceptat mostenirea la notar si mi-a spus ca trebuie sa astept 1 an poate apare copilul defunctei. Pana atunci vreu sa fac curatenie si sa ma mut in acel apartament, dar daca ma iau vecini la rost - cheama politia??? eu ce pot sa le spun, pentru ca nu imi pot face mutatie la acel apartament ne fiind proprietar????