avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate amigobz

Activitate amigobz

Discuție Divorþ
Soţia mea este din Republica Moldova. A obtinut cetăţenia română.Avem un copil minor in vârstă de 4 ani. Acum ea a plecat in Moldova şi nu doreşte să mai revină acasă. Copilul a rămas cu mine. Mă gândesc să divortez dar îmi este teamă ca nu cumva instanţa să hotărască domiciliul copilului in Moldova la domiciliul mamei sale. Dacă eu nu sunt de acord ca băiatul să părăsească ţara mă poate obliga cineva ? Doresc să ştiu cum ar fi mai bine să acţionez. Vă mulţumesc.
Bună seara.Întrebarea mea este despre circulaţia pe un drum public al unui vehicol cu numere provizorii expirate după noul cod penal. Vă mulţumesc.
Dobanda fiscală pentru taxa auto.Intrebarea este dacă dobanda fiscală se calculează din momentul plăţii taxei ori din momentul inaintarii actiunii in instanţă. Vă mulţumesc.
buna ziua daca am o casa care este facuta de mine inaintea casatoriei,o pot vinde acum fara acordul sotiei cu care sunt casatorit de patru ani ?
va multumesc. intrebarea mea este ca in cazul obtinerii custodiei comune dar fiind incredintat mamei eu ce pot face tinand cont ca ea locuieste in republica moldova. Cum pot impiedica plecarea ei impreuna cu copilul? asta este nelamurirea mea. va multumesc
Daca divortez cum pot pastra copilul ? Daca legea il incredinteaza sotiei iar eu nu sunt de acord sa paraseasca tara sotia poate pleca cu el in republica moldova ?
CATE tigari pot trece prin vama peste limita celor 40 tigarete,fara sa risc amenda si retinerea autoturismului ?
Buna ziua,mama mea doreste sa faca succesiunea .Nu sunt decat doi moștenitori,ea si fratele ei. Au carte funciară,dar intrebarea este daca trebuie facuta dezmembrarea ei inainte sau dupa succesiune. Va multumesc.Iisus
Va multumesc.
Buna ziua,am primit o amenda de la vama romaneasca dintre romania si moldova. Acum am inteles ca pana la achitarea amenzii nu pot sa mai trec in republica moldova. Vreau sa stiu daca este o masura legala. Multumesc.