avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate Corina271

Activitate Corina271

Discuție Calcul salariu
Bună ziua, cine ma poate ajuta cu un calcul de deducere de impozit salarial.
Specific ca am 3 copii minori în întreținere, soțul are salariul de 4550 lei net și eu am 3000 lei net.
Va rog cine ma poate ajuta cu un calcul cât a-și lua dacă aplic pentru deducerea aceasta?
Mulțumesc frumos!
Daca parintii incheie orice alt act in afara de donatie cu fratele meu(vanzare, intretinere, renta viagera) ca eu sa nu mai pot ataca în instanta trebuie sa fie suma reala,nu?
Adică 200.000 de euro este estimata casa.

Buna ziua!
Parintii dețin o casa( parter+etaj 1+etaj 2+pod) și vor sa lase toata casa fratelui meu cred ca prin donație iar eu sa nu primesc nimic.
Noi suntem ambii copii legitimi ai lor și singurii copii.
Ce pot face mai departe?
Pot ataca în instanta orice act fie de donație, testament și poate cel de vânzare pentru a îmi primi jumătate din ce mi se cuvine?
Rog sa îmi răspundă un avocat.
Mulțumesc!
Prin orice fel iar lasă casa inafara de actul de vânzare care trebuie sa fie legal suma transferata cât costa casa, eu pot contesta orice act?
Adică îmi vreau jumătate din casa cât e dreptul meu.
Buna seara!
Mama și cu tata dețin o casa( parter+etaj 1+etaj 2+pod) și vor sa lase toata casa fratelui meu eu sa nu primesc nimic.
Noi suntem ambii copii legitimi ai lor și singurii copii.
Ce pot face mai departe?
Alocatie aprobata dar suspendata!
Am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am depus actele pentru alocatie.
Mam întors în România am depus cerere pentru alocatie pe 30.01.2023 iar de la Ajpis Ilfov mi-a zis ca dosarul e aprobat dar așteaptă răspuns de la cei din Irlanda.
Am trimis email la Ajpis Ilfov dacă le-a rasp cei din Irlanda luna aceasta și încă nimic.
Ce pot face mai departe?
Către ce instituție trebuie sa apelez pentru a clarifica și ce demersuri trebuie sa fac pentru a lua alocațiile celor 3 copii pentru cei de la Ajpis mi-a spus ca în termen de 90 de zile trebuie sa mi se de-a un răspuns și încă nimic.
Cont Fcaebook
Bună seara!
Am și ei o întrebare, a apărut un cont de Facebook cu numele meu, pozele mele, o înregistrare vocala din trecut cu fostul prieten.
La rude e trecut sora, mama, frate rude exact cum am eu și unde am învățat și ce ma studiat.
Contul are vreo 30 de poze ale mele și cu rudele mele.
Întrebarea mea e pot face ceva în legătură cu asta?
Pentru ca aceea înregistrare vocala este intima și are ca rol de a ma face de rușine.
Pot face ceva in privința asta? (menționez ca contul acela este blocat în privința datelor personale, nu apare nr de tel, mail și când a fost creat)
Răspuns alocatie copil!
Bună ziua, am fost plecat în Irlanda cu, copii iar eu am lucrat cu acte acolo dar copii nu au primit alocatie nici măcar nu am depus actele pentru alocatie.
Mam întors în România am depus cerere pentru alocatie pe 30.01.2023 iar de la Ajpis Ilfov mi-a zis Doamna de acolo ca dosarul e aprobat dar așteaptă răspuns de la cei din Irlanda care poate dura și 6 luni.
Am trimis acum 1 zi email la Ajpis Ilfov dacă le-a rasp cei din Irlanda și m-a sunat o alta Doamna iar ea mi-a zis ca durează 3 luni sa răspundă și ca dacă eu am avut contract de munca în Irlanda înseamnă că am luat și alocatie acolo iar aici în România nu mi se mai aproba.
Ce pot face mai departe?
Către ce instituție trebuie sa apelez pentru a clarifica și ce demersuri trebuie sa fac pentru a lua alocațiile celor 3 copii pentru cei de la Ajpis își bat joc!
Mulțumesc frumos!
Preț aviz epidemiologic!
Bună ziua, fetita mea a stat acasă mai mult de 3 zile pt ca s-a îmbolnăvit iar astăzi spre surprinderea mea când am sunat la pediatra pt aviz de intrare în colectivitate la gradinita, mi-a zis ca e contra cost 25 lei.
E normal asa ceva?
Pana acum 1 luna se dădeau gratuit fiind vorba de copii.
Exista aceasta lege?