avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters286605

Activitate ContSters286605

De curand am primit de la (firma de recuperare) un plic in care ma anunta sa achit cuantumul integral al datoriei care o am catre banca.
Intrebarea mea este: Ce actiuni poate intenta, o firma de recuperari creante, in instanta pentru a ma obliga sa achit suma? Atata timp cat eu nu am nici un bun pe numele meu, actualmente eu locuind cu parintii.
Discuție Presa online
Buna ziua!
Daca imi fac un site de stiri online trebuie sa imi fac si firma pentru asa ceva?
Intrebarea mea este: cat se castiga dintr-un site, daca acesta are zilnic 10000 de vizitatori? Niste raspunsuri si niste lamuriri ar fi binevenite.
Răspuns la discuția succesiune loc de veci
Intr-o situatie similara m-am aflat si eu acum 1 an. Nu ai alceva de facut decat sa achiti respectivul cuantum care sa adunat pe parcursul anilor ce au trecut. La fel am facut si eu.
Răspuns la discuția Vanzare casa cu datorii
Multumesc mult pentru lamuriri :D
Răspuns la discuția Vanzare casa cu datorii
Este vorba de un credit de nevoi personale contractat cu un an jumatate in urma chiar doi.
Buna ziua
Daca intentionez sa vand o casa care are datorii (de pilda la banca 5000 RON, la firma de furnizare a serviciilor de internet, cablu si telefonie, la EON energie electrica si gaz) pot vinde in ceaste conditii proprietatea?
Daca nu de ce? Si daca da in ce conditii?
multumesc pentru lamuriri.
Nu am nici un bun monil sau imobil. Inca stau la parinti si nu am nimic pe numele meu.
Pot lua ceva din casa atata timp cat nu imi apartin mie?
Vreau sa ma lamuriti intr-o anumita situatie. De pilda daca eu am contractat un credit de nevoi personale, nu am achitat ratele la zi si acum cat de recent am primit ca voi fi executat silit. Nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu implicit act care sa dovedeasca acest lucru, ma pot executat silit in vreun fel?