avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate vacarunicolaie

Activitate vacarunicolaie

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
il vinzi vecinilor si cumperi in alta parte
de unde se poate obtine procura speciala recunoastere divor spania in Romania
pastreaza ce ai.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acelasi lucru il itampin si eu ,la strada au intrat aproape 50 cm ,dar nu le-am dat voie sa continue pe cel dintre propietati.Lucreaza cu tot felul de meseriasi care mai decare priceputi .Am sesizat itm-ul,raspunsul fiind ca este propietate privata si nu pot intra.Sant sustinuti de conducatorii din primarie...primar.arhitect .
drept civil drept de propietate nu are voie .sesizare la primarie ,apoi la inspectoratul in constructii si daca nu se iau masuri instantaaAre pe cel de la serviciul urbanism din primarie de partea lui. nu va lasati.eu am reusit de am daramat balcoanele unui tigan ce era sustinut de serviciul urbanism al orasului.
la 15 ani si 4 luni vechime ,care este cuantumul pensiei l a varsta.
In proces tagada paternitate. Initial i se aproba plata taxei judiciare in rate lunare cu drept de reexaminare a cererii de ajutor judiciar La termenul stabilit I se respinge cererea de ajutor judiciar definitiv..
Ce se poate intampla cu procesul daca nu achita aceasta taxa si care este perioada in care poate plati aceasta taxa?
da poate.nu are legatura contul bancar cu coasigurarea.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu plati si I se va taia curentul.Atunci va fi obligat la mai multe cheltuieli.II va conveni noului propietar sa stea fara energie?Banuiesc ca nu.
datorita violentelor lui am grave probleme de sanitate ,iar copilul are uncomportament neadecvat ,atunci cand aude de el.am avut mari probleme cu el dupa ce am plecat de la el avand nevoie de consiliere psihologica si de aceea nu doresc sa fie in legatura cu el. testul trebuie facut de amandoi si nu doresc sa se intalneasca pentru nu a reveni la vechile probleme avute cu el .nu doresc sa mai trecem prin acele momente.