avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate Diana1

Activitate Diana1

Răspuns la discuția Lamurire Recurs la recurs
Poate nu am fost destul de clara deoarece raspunsul dvs nu-l inteleg in nici o masura.

Suntem deja de 2 ani in proces de partaj insa el taraganeaza acest partaj prin diferite artificii pentru a ma necajii.
A solicitat paralel prin Ordonanta Presedentiala sa locuiasca in unul dintre spatii unde am un magazin , doar pentru ca stie ca ma streseaza acest fapt.
Ordonanta era impotriva mea ca persoana fizica , insa cerea sa locuiasca in spatiul ce apartine firmei , firma nefiind parte in cererea sa.

I s-a permis sa intre acolo insa instanta nu s-a pronuntat ce se intampla cu activitatea firmei deoarece asta era piedica in fata executarii silite , acolo fiind firma si nu persoana fizica (adica eu).
DECI
Dupa ce a pierdut la Judecatorie a declarat recurs , a aranjat sa castige si a castigat.

Am declarat impotriva solutiei Contestatie in Anulare si am pierdut judecand-o exact acelasi complet cu toate ca i-am recuzat.

In fine ...Deoarece dispozitizul nu preciza clar ce se intampla cu activitatea firmei acest nenorocit a inaintat recurs prin care solicita exacuarea firmei.
El stie nenorocitul ca daca nu rezolva si cu activitatea firmei am sa-l nenorocesc facand acolo bar , discoteca ,pacanele .Orice pentru a-i asigura linistea.
Asta in cinstea unui complet de judecata care ignora doua hotarari contrare ramase definitive si irevocabile si insasi decizia instantei de fond clare si precise.
CSM-ul ii acopera pe toti acesti mizerabili pana poate ii prinde DNA-ul ca se lacomesc la milioane de euro.

Este normal o asemenea procedura de Recurs ?
Asta intrebam .
Răspuns la discuția Executare pe nedrept
Daca este neachitat din 2008 precum spui poti invoca la contestatia la executare prescriptia dreptului de a cere executarea silita care este de maxim 3 ani de la data dobandirii dreptului.
Vazi in Codul de Procedura Civila

Capitolul I
Dispoziţii generale

SECŢIUNEA a VI-a2
Prescripţia dreptului de a cere executarea silită

Art. 405
(1)Dreptul de a cere executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel. În cazul titlurilor emise în materia acţiunilor reale imobiliare, termenul de prescripţie este de 10 ani.
(2)Termenul de prescripţie începe să curgă de la data când se naşte dreptul de a cere executarea silită.
(3)Prin împlinirea termenului de prescripţie orice titlu executoriu îşi pierde puterea executorie.




Fostul meu sot cu care sunt intr-un proces de partaj a solicitat prin Ordonanta Presedintiala integrarea intr-un spatiu care apartine unei firme administrata exclusiv de mine cu destinatia magazin. A pierdut la instanta de judecata dar apoi prin coruperea instantei de recurs i s-a permis reintegrarea in acel spatiu ramanand definitiva si irevocabila. Am facut contestatie in anulare si mi s-a respins.
Deoarece nici un executor judecatoresc nu a vrut s-o puna in ececutare nefiind clara si precisa , fostul sot a declarat recurs solicitand evacuarea firmei din acel spatiu si incetarea activitatii.
Mentionez ca acel spatiu este in patrimoniul firmei si pe rol se desfasoara procesul de partaj.
Ma poate lamurii si pe mine cineva ce este cu acest Recurs la Recurs si ce pot face in acest caz.
Fac precizarea expresa ca actiunea Ordonantei presedintiale a fot indreptata numai asupra persoanei mele , firma nefiind parte in acel proces.
Am incercat sa lamuresc ce voi face cu contractele la utilitati (gaze , curent , apa,canal) deoarece trebuie sa le reziliez ele fiind pe firma ca mai apoi dupa terminarea partajului si incetarea ordonantei sa le repun in functiune cu cheltuieli foarte mari.
Ce se va intampla cu angajatii?
E un caz extrem de complicat si o dovada clara de coruptie a instantei de recurs deoarece am mai depus si doua hotarari definitive si irevocabile avand acelasi obiect prin care ii respngea actiunea.
Dar nemernicul a avut dreptate cand spunea ca "gata am aranjat" Te dau afara din spatiu.#-o
pana cand ai platit la aia? Au trecut 3 ani de cand nu mai platesti?
Răspuns la discuția Partaj
Multumesc mult de tot.M-am linistit.O seara buna si Dumnezeu sa va dea sanatate.
Răspuns la discuția Partaj
Multumesc. Chiar daca aceste dividente s-au incasat pe timpul casatoriei?
Răspuns la discuția Partaj
gi-jane2 a scris:

Daca e o firma constituita in timpul casatoriei, partile sociale sunt cumune, astfel si devidendele sunt comune. Cel ce si-a adus aportul si are calitate in firma, ia salariu.



Firma e costituita cu circa 7 ani inaintea casatoriei si "nemernicul" nu a fost nici macar angajat la firma mea.A stat numai si a tocat toata viata si acum cere si pe masa
Discuție Partaj
Sunt supuse partajului dividentele incasate de la firma daca celalalt sot nu are nici un aport si nici o calitate in firma?:(
Detin o firma si fostul meu sot imi tot inainteaza tot felul de reclamatii la finante . Pot spune ca aproape lunar cate o reclamatie.
Exista cumva o posibilitate legala ca sa il reclam si sa suporte consecinte pentru aceste hartuiri razbunatoare?#-o#-o
Ufff...raspunsul asta nu este edificator...Deci Judecatoria a respins-o in favoarea mea insa in recurs Tribunalul a dat castig de cauza celui care a introdus-o. Deci intrebarea care se naste este la Judecatorie sau la Tribunal?