avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate lgc61

Activitate lgc61

La rugamintea unor rude, am preluat o firma de taximetrie. Am semnat la notar ca preiau si activul si pasivul, dar in acel act nu era specificat care este activul si care este pasivul. M-am trezit cu niste sume uriase de plata si trebuie platite esalonat, altfel se inchid cele doua firme de taximetrie. As vrea sa stiu daca, in cazul in care declar insolventa, datoriile, care nu sunt facute de mine, mi se vor imputa mie? Eu am achitat la zi toate platile. La nevoie, cu un avocat as avea castig de cauza? Va multumesc!
Buna ziua,
Daca am incheiat un contract de prestari servicii, sa spunem, in valoare de 3000 de lei pe care sa-i pot achita in rate, dar in litere nu este scrisa suma, iar acolo unde sunt trecute ratele: luna 1 - 500 lei, luna 2 - 500 lei etc., sunt doar 4 rate, adica 2000 de lei. Acest contract este nul? Ce se poate intampla daca refuz sa mai platesc ultimele doua rate? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orasul in care locuiesc eu este "plin" de asemenea gandaci! Si cei de la case si cei de la blocuri se plang ca apar gandacii in casa. Eu am scris la Primarie, dar ma indoiesc sa faca cineva ceva.
Răspuns la discuția Asociatia de proprietari
Asa voi face, multumesc!
Răspuns la discuția Asociatia de proprietari
Multumesc inca o data, domnule Ionut Ion!
Răspuns la discuția Asociatia de proprietari
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns! Sigur ca se straduiesc sa achite restanta (acolo locuiesc copiii), doar ca daca merg la asociatie sa achite doua luni de restanta, doamna le incaseaza doar o luna si inca pe atat trece la penalizari. Mai au restanta doar o luna, penalizarile au ramas.
Răspuns la discuția Asociatia de proprietari
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru mesaj! Caut acum link-ul!
Buna ziua,

As vrea sa stiu cum se calculeaza penalizarile la intretinere. Am un apartament in care locuiesc copiii mei si s-a adunat o restanta la un moment dat. Acum au ajuns aproape la zi cu datoria, dar au ramas penalizarile. De cate ori merg copiii sa achite intretinerea, doamna administrator incaseaza, de exemplu, 150 de lei luna curenta si inca 150 de lei din penalizari. Este normal asa? Si penalizarile tot cresc. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in aceasta situatie. Pot reclama undeva? Si unde anume? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Drepturile mamei
Va multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua,

As vrea sa ma ajutati cu raspunsuri la unele intrebari. Nora mea a fost in concediu pentru cresterea copiilor. Are 3 copii si a revenit la serviciu dupa 3 ani si ceva (a ramas insarcinata in perioada de concediu de cresterea copilului mijlociu, cu cel de-al treilea copil). In locul in care lucreaza, sa fac doua ture. Copiii sunt dimineata la gradinita, iar dupa-amiaza nu are cine sa stea cu ei. Nora mea poate solicita sa faca doar tura de dimineata? Angajatorul are obligatia sa-i aprobe? Daca ar solicita o perioada si program de 6 ore, are dreptul? Nu prea stiu care sunt drepturile mamei si copilului.
Va multumesc!