avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate florea59vasile

Activitate florea59vasile

Răspuns la discuția Abuz GDF Suez
GDF Suez,emite atentionare de neplata,in somatie se arata cat costa debransarea si cat rebransarea.
Răspuns la discuția Penalizare intretinere
daca A.P.in A.G.O.a hotarat 0,2% penalizare,altfel este ilegala penalizarea.
buna ziua.am o prima victorie.cineva din com.exec.,a inteles cum sta treaba cu art.10.trebuie sa-i dam ceace a cerut.cineva,a spus<ii dam numai facturi de la furnizori>.facturi false si supra evaluate NU.ca termen de raspuns a fost 18.04.2012.raspunsul de la''presedinte,, fara nr.de inregistrare,de cine a fost trimis, la cine trebuia sa ajunga.in schimb,au semnat tot com. exe.,admin.,cenzorul.O zi super sa aveti.NU uitati de NATIONAL.(targ)=D>
salarii fara aprobarea A.G.P.=frauda? mariri de salarii si acordare de premieri,fara aprobarea A.G.P.=frauda? aprobari ale A.G.P.mai vechi?ce rol,mai are A.G.P.la inceputul anului? bugetul venit-cheltuieli,mai are rost?plangere cu subiect si predicat la S.13 politie,masuriO. in tara se poate. in Bucuresti ?NU.
Pentru oana gabriela.Daca nu ai semnat P.V.,este bine.Primaria nu ia in cnsiderare.Daca ai semnat,contencios s-au trage de timp 5ani, daca nu ai rol.

Scuze.Nu exista un model.N.C.Csi L.contencios arata clar ce de facut.
Deocamdata am facut in contencios.Astept procesul.Repet.Pana nu pun mana pe acte,sa-mi fac copii nu pot face nimic.
Pentru mira55.Am facut sesizare la politie in 2012,unde aratam ce si cum.Luna trecuta,am facut oarece valuri.Seful dela cercetari penale a spus-nu vreti sa treceti pe la mine?Nu mai stiu despre ce este vorba.-A uitat,cu toate ca vorbisem la telefon de proximativ 3-4 ori.NU vor sa se implice.La primaria sect.3 am depus petitii peste petitii,in care aratam ca a.de p.nu mai este legala ca in 1977,cand a fost constituita.Au veni 24 de proprietari,care nu au depus acord de asociere,dar participa cu drept de vot laA.G.P.si sunt alesi in com.exe.(2)pers.si ca cenzor opersoana care este un fel de struto-camila.Sta in ap.parintilor si este trecuta la intretinere.Nu este proprietar de drept.Asta am aratat si primariei.Raspuns.,,A.de P,are toate registrele in regula.Pe data 16.01.2013.am depus alta petitie.Raspuns.RADETI.,,Pe data de 19.12. 2013,am efectut........in ce tara traim!?? Multumiri pt.atentie.
Multumesc pt.sfaturi si raspunsuri.Am contactat doi Av. Intrebare de la amandoi-cum recuperati,cheltuielile?-Buna intebare.,,presedintele"nu prea are ce. Acum ca a fost bl.in reabilitare si cu ce a mai ,,captusit"inlocuind cu de la sine putere tevile AC+Ar poate ceva-ceva.Sunt interesat in mod deosebit de facturi.Dupa ce pun mana pe ele altfel vor sta lucrurile.Sa auzim de bine.
Pentru mira55 Am depus o reclamatie pe data de 11.10.2012,catre politie.Suntem in 2013 si nu am primit raspuns,cu tote ca am fost in audienta la comandant.In reclamatie am scris-suspiciune de frauda-..Dna.?Pauna si-a declinat competenta.
Pai aici este problema.Am nr.de inregistrare,cu specificare-Raspuns in 30 zile-si totusi nu raspunde cererii mele.