avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Doareu01

Activitate Doareu01

Răspuns la discuția Parasire fortata de domiciliu

]Si dansul daca va suna la politie ca am parasit domiciliul si mi-am luat si bunurile mele?Ce pot sai zic?Va multumesc mult
Buna ziua,as dori sa stiu si eu sigur ce pot sa fac ,daca sotul meu cu care sunt csatorita de 2 ani dar traim impreuna de 4 ani si jumatate ma goneste din casa cu un copil minor precum ca este casa lui si ca eu nu munces.Mentionez copilul are 1 an si 3 luni si de 1 luna de zile nu imi mai da nici un ban in casa spunand sa ma descurc iar copilului ii mai cumpara la 2 sapt cam de 40 lei diverse, iaurt branza topita, biscuiti si gris.As dori va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat ,..Daca eu vreau sa plec la parinti in jud Calarasi cu fetita si sa-mi iau si lucrurile ,deoarece el este plecat din joia mare la parintii lui,nici nu am stiut cand a plecat ca nu vorbeste cu mine.Ma lasat fara bani si mai mult mia spus ca urmatoarele facturi de intretinere ale casei ,eu voi plati 3 sferturi si el 1 sfert.Pot sa plec sau trebui sa merg la politie sa anunt?Va rog mult sa imi raspunde-ti sigur si daca politia mai are dreptul sa intervina in familie sau nu.
Sunt casatorita legitim cu sotul meu,de 5 ani ,a rezultat un copil,au aparut ceva nepotriviri in opinii in timp si sotul a decis sa divorteze,dar stam in casa pe care el a cumparato cu fosta sotie dar care nu au facut nici un partaj.Ce vreau eu sa va spun este,ca sunt agresata fizic si verbal de catre el deoarece nu vreau sa plec din casa cu copilul,sa poata vanda casa.Acum incearca si parintii lui si o matusa ,ma ataca verbal cu amenintari de tot felul sa plec sau sa merg la munca.Nu stam in casa de cat noi 3 ,nu am posibilitatea sa duc fata la cresa si nici nu are cine sta cu ea sa merg eu la munca.Copilul are 1 anisor si 2 luni.Ce drepturi am ca mama cu un sugar sa nu ajung in strada si nici sa nu mai fiu calomniata de catre dansii ca sa am linistea de care am nevoie eu si copilul nostru?VA ROG DIN SUFLET ,SA IMI RASPUNDE-TI CONCRET SI SIGUR DEOARECE EI URMARESC SA MA IZGONEASCA DIN CASA PRIN AMENINTARI SI AM UITAT EL ESTE UN OM CARUIA II PLACE ALCOOLUL. Va multumesc
AM INTELES
Sotul meu a primit de la tatal sau ce a decedat ,mostenire o casa si teren in alt oras.Are un copil din casatorie anterioara(sotul),si mai avem un copil.Ce drepturi au copii la aceea mostenire?,a tatului lor?SI CAND?
Am un copil rezultat dintro casatorie anterioara,am divortat akm 5 ani aproape 6,sotul meu timp de 1 an jumate nu a platit pensia copilului,abia dupa a inceput sa imi dea pensia.As dori sa stiu daca dupa 5 ani as pute sa fac ceva ptr drepturile copiluli sasi primeasca pensia din urma,si ce trebui sa fac?Multumesc
buna ziua.Am si eu cateva intrebari va rog mult sa-mi raspunde-ti la obiect.Eu sunt akm divortata de sot cu care am stat 7 ani a rezultat un copil,am cumparat o casa impreuna .Eu am divortat de 5 ani,am plecat la mama mea cu copilul ce mi la incredintat legea dar in casa a ramas el care la randul lui sa recasatorit si are un copil.Am inteles ca nici cu actuala sotie nu se intelege si vrea sa o dea afara cu coplul ea,neavand drept la casa.Si eu va intreb?El poate face asa ceva sa vanda fara ca eu sa semnez?Multumesc.Precizez partajul la casa dupa divort nu sa facut
Buna ziua,daca sotia a divortat de primul sot,si ea a ramas in casa ce au cumparato cand erau impreuna,ea acum daca vrea sa vanda casa unde stam poate?sau are nevoie de semnatura fostului sot?