avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate lucian1980

Activitate lucian1980

Daca platesc pentru o parcare de la primarie in fata blocului sau in spate unde este loc in parcarea respectiva e voie sa fie parcata masina neinmatriculata? pana la urma o masina inmatriculata de ce are voie sa stationeze ori unde vrea,binenteles stationare regulamentara?Nu in ambele cazuri vorbim de un autoturism? O nebunie totala in romania asta.
Deci cu o parcare platita la primarie sau unde se face cererea pentru parcari pot parca masina pana rezolv sa o inmatriculez?ASA ESTE LEGAL?
Buna ziua De curand am cumparat o masina adusa din austria , pentru a inmatricula masina am nevoie de mai mult timp , intre timp nu a trecut 3 zile de cand am parcat masina langa blocul unde stau eu ca am si gasit o foaie de la politia locala sa imi ridic masina de pe domeniul public pentru ca e considerata abandonata si daca nu ma conformez in 10 zile imi ridica masina si amenda intre 1000 si 2000 lei.
Este ceva legal ce fac domnii politisti tinand cont ca chiar daca puteam inmatricula acum masina tot dureaza pana e inmatriculata, unde sa pun eu masina cand in orase nu mai exista garaje , sunt doar parcarile amenajate de primarie?:sorry:
Buna ziua
Vreau sa imi schimb bletinul pentru ca am schimbat resedinta si judetul .Sunt casatorit stau in apartamentul sotiei si nu pot face buletin cel putin asa mi sa zis pentru ca nu e concesiunea pe apartament facut dupa moartea parintilor.Pentru a face concesiunea dureaza pentru ca trebuie facut niste plati la finante plus notar care trec de 5000 lei deci e greu . Sotia a putut sa isi faca buletinul pentru ca e vechiul buletin configura la adresa asta eu nu pot sa imi fac buletinul pentru ca eu sunt din alt judet ... si treaba de mai de sus cu concesiunea, este ceva ce pot face sa pot face buletin unde stau acum si unde are si sotia buletin fara concesiune? Pentru ca doar cu contractul de casa si certificat de deces nu se poate face dupa spusele a doamnei de la ghiseu.Sau se poate si nu stie doamna respectiva?
Discuție Taxa de mediu
Vreau sa cumpar o masina dar ma ca ia frisoane cand ma gandesc la taxa de mediu.
Normal ca masina vreau sa o transcriu pe numele meu chiar daca e inmatriculata.
Pana platesc taxa de mediu pot circula cu masina , exemplu daca o platesc peste cateva luni am voie sa circul cu masina?
Daca fac contract de vanzare cumparare cu propietarul masinii, de ce e valabil contractul doar 30 zile daca eu am dat bani ?
Cei cu numere rosii ei cum circula , cu taxa de mediu platit sau neplatit?
dupa divort am avut castig la custodia minorului , am plecat din tara la munca si am lasat minorul in grija mamei cat sunt plecat , pentru ca nu a vrut sa imi semneze sa-l scot din tara , ma dat in judecata pentru custodia minorului a castigat.
Pot sa vin in tara sa deschid proces sa recastig custodia minorului si sa inputernicesc pe cineva sa se prezinte in locul meu ?
Pentru ca eu trebuie sa plec la munca inapoi?
Din alta tara se poate deschide proces pentru obtinerea custodiei?
Ce pot face?
Buna ziua . Trebuie sa platesc o pensie alimentara de 180 lei . Am platit cateva luni tinand cont ca nu am lucrat si nu lucrez deloc ca intr-un final sa nu mai pot plati pensia, ce mi se poate intampla,daca ma reclama la politie etc ?
Multumesc
am dovezi,pentru ca a pus adresa lui de email si a sters adresa mea de email,plus ca ce a postat pe facebook e in legatura cu mine si copilul meu...
Chestia este ca nu stiu cum sa procedez sa raspunda penal.Cui ma adresesz ,ce spun etc.
buna ziua
am o problema de violare de intimitate .
Fostu meu sot a furat adresa mea de email de la yahoo si contul de la facebook.
Adresa de email am reusit sa recuperez,acelasi lucru am recuperat si contul de pe facebook,numai ca nu a trecut 10minute si a furat iar contul de pe facebook,pe langa asta in contul de pe facebook incearca sa scrie si sa posteze diferite chestii sa ma umileasca.
Nu am mai incercat sa recuperez nimic,pentru ca vreau sa vad cum pot face sa raspunda in fata legii.
As dorii sfaturi cum sa il fac sa raspunda in fata legii.Mentionez ca el ma ameninta si cu bataia,cu moartea etc.
Multumesc