buna ziua
am platit taca pe data de 14.06.2013 imi pot recure taxa ?
am citit pe mai multe siteuri si nu am inteles nimik ba se poate ba nu se poate .
.... ba sa terminat procesul de la cedo ba nu
rog un raspuns multumesc
Buna ziua,
Prietenul meu a intretinut relatii sexuale cu o minora, ea are 16 ani si 4 luni si el 24 ani.
Dupa o luna ce s-au despartit ea il ameninta ca se duce la politie si declara ca au intretinut relatii sexuale.
Se poate duce la politie sa declare dupa o luna ca au intretinut relatii sexuale ?
Cum fac o contestatie ca am fost prins intro localitate cu 103 km/h ?
Am fost prins in alta localitate cu viteza da 103 km/h si vreau sa contest aceasta viteza . Am fost luat de un radar neinscriptianal si in urmatoarea comuna am fost oprit si mi sa retinut permisul de conducere si mia fost data o dovada inlocuitoare.
Am vazut pe proces verbal ca contestatie trebuie sa o fac la Buzau si eu sunt din Suceava.
Unde gasesc un model de contestatie si ce trebuie sa scriu in contestatie.
multumesc
Buna ziua
De cateva luni stau cu o minora care a inplinit varsta de 16 ani in aprilie eu em 22 ani. Si vreau sa ma casatoresc cu ea se poate cu acordul parintilor ... parintii ei sunt de acord (am vazut ca trebui motive temenice ai aibe copii sau sa fie insarcinata)?
Astept un raspuns.
Multumesc
Buna ziua.
Un vecin este dat in judecata pentru neplata de pensie alimentara.Instanta la obligat sa dea 200 ron pe luna pensie alimentara dar el nu a avut posibilitatea. El nu are nici un venit si nici propietati sau bunuri pe numele lui.
Ce i se poate intampla ?
Buna ziua.
Am cumparat o masina de la un cetatean roman cu numere de anglia inscrisa pe numele lui. Am scos cele 3 randuri de numere provizorii (numerele provizorii le-am scos cu contract de vanzare/cumparare si copia de buletin)dupa care am inmatriculato in anglia pe numele meu. Intrebarea mea este daca imi trebuie certificatul fiscal de la fostul propietar si contractul de vanzare/cumparare (nu am nici contractul de v/c, nici copia de buletin,nici certificatu de urmarire fiscala).