avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate eugeniacristina

Activitate eugeniacristina

Discuție Impartire
Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema destul de complicata!
In urma cu 12 ani bunicii mei au vandut un teren impreuna cu o casa unei rude mai indepartate,cu intelegerea verbala de a putea sa mergem sa stam cand vrem acolo impreuna cu ei sau separat (fiind o casa de vacanta). Dupa cativa ani matusa mi-a dat voie sa-mi construiesc pe terenul ei o casuta de vacanta fara sa-mi vanda bucata de teren sau sa facem vreun act.Am mers de cateva ori acolo dupa construirea casutei si acum matusa nu mai vrea sa ne primeasca acolo si nici nu vrea sa-mi dea banii pe ce mi-am construit.
Ce pot face in aceasta situatie ptr ca am cheltuit destui bani si acum ea nu ne mai primeste acolo.
Am toate bonurile fiscale de la materialele cumparate,nu am bon ptr mana de lucru.
Va rog sa-mi raspundeti pentru ca nu stiu ce sa fac!
Multumesc anticipat!
Discuție Mostenire
Buna ziua!
As vrea sa va intreb cum pot proceda daca timp de 30 de ani eu am fost singura care a platit impozit pe casa si teren,am adus imbunatatiri la casa si curte,iar acum varul meu m-a dat in judecata ca vrea partea lui de casa si teren(mentionez ca in acesti ani nu si-a exprimat dorinta de a-si lua partea lui) si imi cere 15.000 euro ptr partea lui care inseamna 1/2 dintr-o camera si 60 m de teren.
Va multumesc!
Discuție Fals in acte
Buna ziua! Sunt salariata unui spital din Bucuresti si tocmai am fost anuntata ca voi avea salariul micsorat ptr ca imi vor lua sporul de 50%(numai mie),plus de asta a aparut contractul de munca nesemnat pe ultima pagina,managerul impreuna cu cel de la RUNOS vor sa semnez acea pagina fara sa vad ce scrie in contract,imi vor da copie dupa ce semnez! Sunt salariata acestui spital de 10 ani,iar la angajare am semnat contractul.Pentru ca refuz sa semnez am fost mutata de la cabinetul unde lucram,acum imi iau din salariu....
Vreau sa va intreb ce pot face in aceasta situatie
Va multumesc
Răspuns la discuția Conflict la locul de munca
Va multumesc pentru raspuns!Spitalul nu anunta la ITM,iar conducerea crede in continuare ca raul meu nu a fost adevarat!Diagnosticul de la spital a fost Sincopa si ptr tensoune trebuie sa iau tratament de 2 ori pe zi
Buna ziua!Sunt salariata Spitalului Clinic de Chirurgie OMF Prof.Dr.Dan Theodorescu din Bucuresti,in cabinetul in care imi desfasor activitatea medicii au un confluct mai vechi,insa fac victime colaterale!Joi am primit o hartie de la managerul interimar unde trebuia sa dau explicatie in scris pentru o sesizare facuta de unul dintre medici in care spune ca in acel cabinet se intocmesc fise duble la pacienti,insa nu este deloc adevarat!In urma acestei hartii si a acuzatiei am inceput sa plang,am facut tensiune,am lesinat si colegii din cabinet au sunat la salvare.A venit salvarea si au hotarat sa ma duca la spital,unde am fost supusa mai multor investigatii printre care si computer tomograf.Acum sunt in concediu medical si iau tratament.Va intreb ce pot face in acest sens deoarece managerul considera ca nu am avut nimic si ca totul a fost teatru!Spitalul unde sunt angajata are vreo raspundere pentru ceea ce am patit sau nu?Va multumesc si astept raspunsul dvs.
buna ziua! bunica mea a murit in 1982,dupa ea au ramas patru mostenitori (care ulterior au decedat),iar ultimul deces a avut loc acum 9 luni. fiecare decedat avand cate un copil. mama mea care a decedat acum 9 luni de zile a fost singura platitoare de taxe si impozite al locuntei si terenului de 400 m patrati care face obiectul succesiunii. as vrea sa stiu daca sunt obligata sa merg la acelasi notar la care se duc si verii mei sau pot face succesiunea dupa mama mea la alt notar si daca pot avea castig de cauza datorita faptului ca din 1982 si pana acum o luna(martie 2013) nu au venit sa-si revendice mostenirea! multumesc!
buna ziua! in urma decesului bunicii mele au ramas 3 mostenitori,unul dintre ei m-a amenintat ca ma da in judecata daca nu fac succesiunea! se poate ca fiecare mostenitor sa faca succesiunea pentru partea lui sau trebuie sa fie facuta de catre toti mostenitorii in acelasi timp si la acelasi notar?
mentionez ca eu sunt singurul platitor al impozitului pe casa si teren de 20 de ani,iar pe ceilalti mostenitori nu i-a interesat de impozit,toate chitantele sunt la mine pentru ca eu am platit,in cazul acesta beneficiez de vreun avantaj la mostenire? multumesc