avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate ctcristina

Activitate ctcristina

Răspuns la discuția Restituire garantie
se storeaza factura de garantie din 2011 cu tva de atunci, daca chiriasul nu are datorii catre dvs daca are le puteti retine din garantie
buna ziua, dupa noile norme la intocmirea unei facturi catre o persoana fizica neautorizata se ca mai trece CNP-ul , serie C.I.?sau doar adresa
Discuție Control ANAF
Un PF/A radiat din decembrie 2017, mai poate face obiectul unui control in prezent? Logic firma numai exista.
Buna ziua, Doresc un model de conventie la contractul de inchiriere spatiu comercial pentru chiriasii prin care au obligativitatea de a depune deseurile selectiv in spatiul special amenaj de catre societatea mea.
buna ziua, as dori sa stiu ce consecinte implica luare in spatiu a unei persoane.Este adevarat ca numai pot scapa de aceea persoana?daca eu numai doresc sa aiba adresa de domiciliul la mine? pot merge la politie sa anunt in cazul in care numai vreau sa aiba adresa la mine?
de semnat se va semna actul aditional nu asta este probl.,nu stiu ce sa trec in actul aditional sa sune cat de cat romaneste;)si legal , mai exact as putea trece :se aplica un procent de 150% din valoare totala a utilitatilor consumate lunar reprezentand diverse cheltuieli de intretine?
buna ziua, vreau sa fac un act aditional la un contract de prestarii servicii prin care sa aplic un procent de 150%la suma lunara pentru utilitati(energie si apa) este corect? exista model unde sau un temei legal (am de recuperat o diferenta de pret pe care nu stiu sub ce forma o pot incasa incat sa fie legal)
buna ziua, vreau sa fac un act aditional la un contract de prestarii servicii prin care sa aplic un procent de 150%la suma lunara pentru utilitati(energie si apa) este corect? exista model unde sau un temei legal (am de recuperat o diferenta de pret pe care nu stiu sub ce forma o pot incasa incat sa fie legal)
am mai multe spatii inchiriate fiecare cu contor electric separat cum pot eu factura chiriasului utilitatile care sunt stipulate in contractul de inchiriere?factura de energie este pe soc. mea.
ce voi trece eu pe factura emisa catre chiriasi? asfel incat sa fie legal pt ambele parti
se mai declara modul de operare al facturilor electronice la ANAF?in 2016