avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate nutzu3032

Activitate nutzu3032

Răspuns la discuția buna- plata despagubiri
am inteles, daca am ceva bunuri pe numele meu risc sa le ia prin instanta? cat la suta poate sa imi retina din salarul lunar pentru despagubiri?se poate ca firma de asigurari sa solicite in plus comisioane pe langa suma pagubelor?? va multumesc
va rog sa ma ajutati cu un sfat!in urma cu 2 ani am avut un accident cu o masina a unui prieten eram sub influenta bauturilor acoolice , problema este ca firma de asigurari vrea sa ma dea in judecata ,inca nu am primit nimic de la ei , pe langa suma care trebuie sa o platesc pentru daune imi adauga si comisioane??? va multumesc frumos
Discuție Accident masina
buna ziua! dupa ce firma de asigurari ma dat in judecata si a castigat procesul sa imi traga 1/3 din salar procesul este definitiv? daca am ceva pe numele meu ma poate ataca in instata din nou firma de asigurari sa imi ia bunul prin executor judecatoresc dupa ce sa definitizat procesul? va multumesc
buna ziua! dupa ce firma de asigurari ma dat in judecata si a castigat procesul sa imi traga 1/3 din salar procesul este definitiv? daca am ceva pe numele meu ma poate ataca in instata din nou firma de asigurari sa imi ia bunul prin executor judecatoresc dupa ce sa definitizat procesul? va multumesc
masina avea casco,eu lucram ca agent paza la o companie si a lasat masina in curtea companiei, am comsumat impreuna cu un coleg ceva alcool si m-am gandit sa fac o tura cu masina,am pierdut controlu si am intrat intrun parapet! va multumesc frumos de raspunsuri sa stiti ca m-ati mai linistit putin :)
eu eram in timpul serviciului am consumat si alcool,am facut accidentul in interiorul societati unde lucram deci nu era pe drumul public! iar seful a avut polita de asigurare cred ca a facut plangerea de distrugere la politie din cauza ca eram in timpul serviciului , dar si-a retras plangerea! iar firma de asigurari vrea sa ma dea in judecata pentru recuperea daunelor. va multumesc
buna ziua!am facut un accident cu masina sefului meu. Seful meu si-a retras plangerea de distrugere impotriva mea dar problema este ca firma de asigurari vrea sa ma dea in judecata pentru recuperarea prejudiciului de injur de 4000 euro!eu nu am de unde sa platesc aceasta suma !ce se poate intampla cu mine daca ma da in judecata?pot sa ajung dupa gratii?nu am nimic pe numele meu ca sa ma execute silit. va multumesc astept raspuns
buna ziua! intro seara am stat cu prieteni pana tarziu afara,dupa un timp au ajuns jandarmi ,ne-au legitimat si eu am intrebat ca ce sa intamplat atunci oameni legi au fost tare suparati ca am avut curajul sa intreb asa ceva. m-au dus in duba jandarmeriei doar pe mine ,m-au lovit cu pumni la coaste pe drum spre sectie. Am ajuns la sediul lor si au continuat sa ma bata si sa ma injure ,pb este k nu am semne in zona pielei unde mau lovit ...! ce ma sfatuiti in acest caz? va multumesc
buna ziua!sunt cercetat intrun dosar de distrugere,am vorbit cu proprietarul ca sa isi retraga plangerea, el si-am retraso dar acuma am primit de la procuratura k a facut din nou o alta plangere tot pe acelasi caz !este posibil sa faca din nou plangere dupa ce si-anretraso?
buna ziua!sunt cercetat intrun dosar de distrugere. am facut accident cu o masina care nu este a mea. m-am inteles cu proprietarul sa platesc daunele catre asigurare! el a fost de accord sa isi retraga plangerea. dar daca nu platesc bani la asigurare el poate sa inceapa din nou plangerea penala de distrugere impotriva mea? va multumesc