avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate Maiamod

Activitate Maiamod

Răspuns la discuția Plangere penala - contestatie
Multumesc pentru raspuns ! Daca fac cerere pentru studiere , este intrerupta perioada de 20 de zile in care pot face contestatie ?
Acum doi ani am facut plangere penala impotriva unuia care nu si-a achitat obligatiile , lasand instrumente de plata , neonorate bineinteles . Desi organul de cercetare penala a probat inselaciunea in forma continuata , am primit ordonanta de clasare . Se poate vedea dosarul cu probele obtinute din cercetarea penala inainte de a depune contestatia?
Multumesc
Am primit o instiintare de la banca precum ca a fost poprit contul pentru o suma de 400 lei . Nu am primit notificare , somatie , nu stiu despre de este vorba
Scrie Venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate Ati mai intampinat genul asta de situatii?

cont 506702

Multumesc
Răspuns la discuția Marfa deteriorata
Da este vorba marfa care a stat in raft si s-a murdarit sau ingalbenit .Nu o cumpara nimeni . Sau ar mai fi o varianta sa o vand la jumatate de pret ,Asta presupune sa ma duc sub pretul de achizitie . Stau cu ele pe stoc , se demodeaza ...

Daca ar fi sa le vand sub pretul de achizitie incercand sa mai scot un ban pe ele cum s-ar proceda din punct de vedere contabil si fiscal?
In ce conditii si cum se poate descarca gestiunea de marfa care s-a murdarit in raft sau care are un defect de fabricatie ? Exista un procent deductibil fiscal ? Conform caror norme?
Daca nu ați primit notificare intr-o asa mare perioada de timp puteți merge sa o depuneti , intr-adevăr amenzile pentru nedepunerea decl . 394 sunt destul de usturatoare . Probabil primiti avertisment .
De ce nu cautati o firma care aduce mașini SH si le vinde ? Sunt destui ... astfel vedeți si pe ce dați banii ...
Răspuns la discuția Proces Austria
Exista o adresa respectiv "www.ris.bka.guv.at" dar nu poti cauta dupa nume de ex numele de familie este acoperit , la fel si numele firmei . In Romania daca cauti un nume de persoana sau firma primesti un raspuns clar cu toate procesele pe care le are sau le-a avut . Ma gandeam ca poate s-a mai izbit cineva de o problema similara si ma poate ajuta .Multumesc.
Discuție Proces Austria
Cum pot afla daca exista un proces pe rol la o instanta in Austria ? In România exista un portal unde poti cauta dupa nume , nr . dosar , părți ...In Austria cum se procedeaza?