Am un prieten care e acuzat de o fata ca o profitat de ea.
El a luat o fata cu masina de buna voie si crezand ca vrea sa intretina relatii sexuale cu el acesta. Ea nu a vrut, dar acesta a amenitat-o ca o lasa la margine orasului, iar aceasta intr-un final a acceptat sa intretina relatii sexuale cu el. Acum ea il acuza ca a violat-o.
Intrebare este urmatoare: Ce i se poate intampla? Ea sa urcat in masina de buna voie si a iesit din oras cu el tot de buna voie, doar ca nu am mai vrut sa intretina relatii sexuale cu el pe cand au ajuns la margine orasului.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cu stima,
Salut,
Daca am fost batut intr-un club adica am luat un pumn de mi-a spart buza si vinetit un ochi, ce ar trebui sa fac?
Atunci noaptea am sunat la politie ei au venit si m-au trimis la urgente dar nu mi-au luat nici o declaratie doar au zis sa merg si la medicul legist lunea doarece evenimentul sa intamplat sambata noaptea.
Ce i se poate intampla persoanei respective, dar mie?
Da dar agentul de politie care ancheteaza cazul nu intelege asta, zice ca numarul meu apare in delefon a 3 zi dupa ce am cumparat telefonul si sa merg cu el in piata si sa gasim ersoana de la cine am cumparat telefonul. Eu am zis ca merg dar e de mult si iti dai seama ca e cam greu sa il gasim. Zice ca in fata procurorului eu sunt principatul suspect si nu stiu ce poate sa mi se intampla.
Ma pus sa sun persoana la care am vandut telefonul sa vina la politie cu mine si cu telefonul, vi se pare corect asa ceva?
Eu am sunat-o dar nu raspunde, persoana respectiva poate sa imi faca ceva daca i se confisca telefonul?
Buna ziua,
Am cumparat un telefon prin luna Ianuarie, iar apoi l-am vandut pentru ca nu mi-a placut cum arata. Acum de vreo 3 saptamani am fost chemat la politie deoarece numarul meu a fost in acel telefon si sa dau declaratie in legatura cu acel furt. Mi-a cerut sa ii zic de la cine l-am cumparat dar eu nu mai stiu ca la noi in oras e un fel de piata de masini unde se vinde orice si l-am cumparat de la un domn de acolo. Ce ar putea sa mi se intample? Numarul meu apare primul in telefon dupa furt si de aia ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva.
Buna ziua,
Am o masina imatriculata in Bulgaria, dar fara asigurare si am 2 intrebari:
*Pot sa imi fac asigurare in Romania si ce acte trebuie sa aiba masina?
*Mai pot sa circul cu ea in Romania si cat timp pot sa circul cu ea im Romania daca este imatriculata in Bulgaria?
Buna ziua,
Am o intrebare: Am fost sunat astazi de catre un agent de politie si ma chemat sa dau o declaratie. Eu am cerut mai multe detalii despre motivul acestei declaratii, iar el mi-a spus sa ma prezint la politie pentru mai multe detalii. Eu as vrea sa stiu daca telefonic trebuie sa imi dea motivul chemarii mele la politie sau nu. Pentru ca banuiesc sa nu fie co gluma proasta. Agentul sa prezentat dar poate sa fie si un nume fals.