avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate prietenulomului

Activitate prietenulomului

Răspuns la discuția Taxa de timbru
Daca unul dintre piriti nu achita taxa de timbru ce se intimpla ? Se anuleaza cererea de chemare in judecatata ?
a mai spus cineva ca este un site de reclame...tind sa incep sa-l cred
Răspuns la discuția Taxa de timbru
ok
Discuție Taxa de timbru
Va rog sa ne spuneti ce taxa trebuie platita la cec cind introducem actiune in pretentii ?
Multumim anticipat
Suntem in partaj judiciar . S-au efectuat expertizele - topo si cladire . Aici exista o problema . Coproprietarii (piritii) au extins cladirea fara autorizatie si fara acordul nostru . Expertul a evaluat aceste extinderi ( o magazie si o camera ) la o suma colosala . Oricum pe noi nu ne interesaza extinderile astea asa ca am hotarit sa intentam un proces prin care sa cerem demolarea lor . Va rog sa nespuneti daca in urma acestei actiuni , se suspenda procesul de partaj judiciar .
suntem trei cu 1/2 fiecare . noi cei doi am depus plingere . primaria le-a cerut sa intre in legalitate dar a ramas la stadiul acesta
Da . Miltumesc . Am depus plingere la primarie , s-a consatat modificarea releveelor dar nu a facut nimic primaria . Consatarea am depus-o la dosarul de iesire dn indiviziune . Primaria spune ca fiind in proces nu are ce face .
Răspuns la discuția DEMOLARE CONSTRUCTIE
am constatare de modificare a releveelor de la primarie si am pus la dosar " din prima " se stie la instanta
Piritii au extins cladirea fara acordul copropr. sau autorizatie constructie . Am demonstrat cu martori , inscrisuri . Am demonstrat cu martori faptul ca nu am fost primiti in curte , nu ma stiut ce fac astia acolo . Nu se vede din strada nimic in curte . In concluzie asi dori sa stiu macar orientativ din experilenta altora : instanta cam cum procedeaza in astfel de cazuri ? ne pune sa platim sulta ? dar noi nu vrem . nu i am pus noi sa faca ce au facut si nu ne intereseaza extinderile . Ce ne sfatutiti ? Eventuat putem cere sa se compenseze cu teren care se afla in spatele cladirii , teren de unde noi avem 2/3 ?? Nu avem bani . De unde sa platim ??
Răspuns la discuția TEMEI LEGAL
da nu am facut nimic dar am dovedit cu martori faptul ca nu am fost primiti in curte . nu am stiut ce fac ei acolo . de la strada nu se vede nimic in perimetrul respectiv