Suntem in partaj judiciar . S-au efectuat expertizele - topo si cladire . Aici exista o problema . Coproprietarii (piritii) au extins cladirea fara autorizatie si fara acordul nostru . Expertul a evaluat aceste extinderi ( o magazie si o camera ) la o suma colosala . Oricum pe noi nu ne interesaza extinderile astea asa ca am hotarit sa intentam un proces prin care sa cerem demolarea lor . Va rog sa nespuneti daca in urma acestei actiuni , se suspenda procesul de partaj judiciar .
Da . Miltumesc . Am depus plingere la primarie , s-a consatat modificarea releveelor dar nu a facut nimic primaria . Consatarea am depus-o la dosarul de iesire dn indiviziune . Primaria spune ca fiind in proces nu are ce face .
Piritii au extins cladirea fara acordul copropr. sau autorizatie constructie . Am demonstrat cu martori , inscrisuri . Am demonstrat cu martori faptul ca nu am fost primiti in curte , nu ma stiut ce fac astia acolo . Nu se vede din strada nimic in curte . In concluzie asi dori sa stiu macar orientativ din experilenta altora : instanta cam cum procedeaza in astfel de cazuri ? ne pune sa platim sulta ? dar noi nu vrem . nu i am pus noi sa faca ce au facut si nu ne intereseaza extinderile . Ce ne sfatutiti ? Eventuat putem cere sa se compenseze cu teren care se afla in spatele cladirii , teren de unde noi avem 2/3 ?? Nu avem bani . De unde sa platim ??
da nu am facut nimic dar am dovedit cu martori faptul ca nu am fost primiti in curte . nu am stiut ce fac ei acolo . de la strada nu se vede nimic in perimetrul respectiv