buna ziua
ma puteti ajuta va rog cu informatia privitoare la costurile autorizarii activitatii secundare la ORc si celor ale inchiderii punct de lucru? va multumesc mult
buna ziua,
dupa inchiderea punctului de lucru ce trebuie sa fac cu casa de marcat? se poate inregistra pe sediul social chiar daca nu desfasor activitatea acolo? vreo posibilitate prin care sa nu trebuiasca predata memoria fiscala? va multumesc mult
buna ziua. am deschis un salon intr-o zona in care nu marege activitatea de loc si vreau sa inchid aclo punctul de lucru urmand ca in urmatoarele 6 luni sa redeschid intr-o parte a orasului in care este circulatie si in care sper ca va merge.
intrebarea mea este:
ce trebuie sa fac pentru a inchide punctul de lucru actual. ?
va multumesc:sorry:
buna ziua,
am primit azi o somatie de plata ANAF si un titlu executoriu pentru suma de 683 lei pe care trebuie sa platesc, firma fiind, pana in data de 27 iunie. Problema este ca pot plati abia la inceputul lunii iulie#-o deci trec apropape 15 zile peste termenul de plata. Ce mi se poate intampla?>
va multumesc
buna ziua,
am o firma in Sibiu si un salon de remodelare deschis. doresc sa fac o revista cu distribuire gratuita iar redactia este chiar sediul social, am inteles ca daca cele doua coincid nu trebuie mers la registru comertului.
Intrebare de fapt este: am nevoie de autorizatii de functionare si daca da, de unde, atat timp cat doar stau acolo si asez in pagina articolele pe care le trimit la tipografia cu care am contract spre a le tipari????
Si inca ceva: eu vand spatiul efectiv pentru reclama/anunt in revista. e impetuos necesar sa achizitionez casa de marcat sua pot emite facturi si chitante pe cei 2 lei contravaloare a anuntului de exemplu?
va multumesc.
buna ziua,
am o firma in sibiu si un salon de remodelare deschis. doresc sa fac o revista cu distribuire gratuita iar redactia este chiar sediul social, am inteles ca daca cele doua coincid nu trebuie mers la registru comertului. Intrebare de fapt este :am nevoiede autorizatii de functionare si daca da d eunde, atat timp cat doar stau acolo si asez in pagina articolele pe care le trimit la tipografia cu care am contract spre a le tipari???? si inca ceva. eu vand spetiul efectiv pentru reclama/anunt in revista. e impetuos necesar sa achizitionez casa de marcat sua pot emite facturi si chitante pe cei 2 lei contravaloare a anuntului de exemplu? va multumesc