Buna ziua, are cineva un model cu o cerere de chemare in judecata, pt a obliga paratul sa oficializeze contractul de vanzare cunparare teren???
Multumesc!
Dar poate vinde prin hotarare judecatoreasca?
Si in modul asta sa nu plateasca nici impozitele fiscale de la consiliul local Primarie.
raluk0207 a scris:
De dezbatut succesiunea poate. Datoriile din certificatul de atestare fiscala vor fi menționate în certificatul de moștenitor.
Dar nu poate sa vândă nimic, pana ce nu achita tot.
Buna ziua, vreau sa ajut un vecin sa faca succesiunea dupa parinti, insa are de plata la primarie impozit, o suma destul de mare!
Cum poate face succesiunea dar fara sa plateasca impozitul catre administratia locala(Primaria) vrand apoi sa vanda un teren sa plateasca impozitul datorat pe mai multi ani!!
Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri!
Buna ziua, cum pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca nu lucrez momentan...ce parghi legale sunt...adica ma refer la alte variante...pot sa ma inscriu la facultate...sau altceva domeniul agricol ??? Orice sfat e binevenit. Multumesc.
buna seara, am lucrat ca vanzator la un magazin 15 ani crezand ca pe cartea de munca am contract de 8 ore pe zi, dupa 15 ani am constat cu stupoare ca angajatorul meu a platit la cartea de munca doar pentru 4 ore, ce pot face acum dupa ce si-a batut joc de mine si ma inselat timp de 15 ani, intotdeauna cand am semnat statul de plata sau alte documente imi spunea sa semnez mai repede ca el se grabeste, aqcum mi-am dat sema de ce se grabea, se temea sa nu citesc si sa descopar ca am contract de doar 4 ore pe zi, in timp ce eu lucram cel putin 8 ore pe zi, mentionez ca toata lumea din imprejurimi mau vazut la munca in fiecare zi cel putin 8 ore pe zi va rog ajutatima cu o solutie cu deosebit respect Daniel!
Buna ziua, am o mica problema cu care ma confrunt de cava vreme in legatura cu ce-a mai mare si unica firma de energie C.E.Z, am fost debransat de la energia electrica pentru o probleme ciudata sa zic asa, am platit costul facturii la un robot automat la banca, am platit la C.E.Z. distributie dar trebuia la vanzare, banii au ajuns tot in contul C.E.Z.-ului dar eu m-am ales cu o debransare si cu costurile suplimentare...sincer nu mi se pare legal, ce parere aveti as putea avea castig daca i-as actiona in instanta? Cu deosebit respect Daniel Dan.
Buna seara, am o problema care ma macina de ceva vremea am fost debransat de catre unica firma de energie din Romania C.E.Z. vanzare pt neplata la timp a facturii. Am platit la timp factura dar in loc sa platesc la C.E.Z. vanzare am platit tot la C.E.Z. dar la C.E.Z distributie care face parte tot din marea si onesta firma C.E.Z, ce parere aveti de aceasta situatie, eu am platit pa baza codului de client care a fost acceptat si de C.E.Z. distributie si una peste alta C.E.Z. VANZARE SI .C.E.Z. DISTRIBUTIE SUNT O SINGURA FIRMA CU ACELASI CAPITAL!