Buna ziua!
Aș dori un sfat pertinent pentru a-mi recupera terenul moștenit de la tatăl și unchiul meu.Mentionez că ca aceștia aveau teren intravilan in sos.Giurgiului și au primit terenul,după Revoluție,in Popești Leordeni, teren extravilan,arabil cu o valoare mult inferioară terenului din sos.Giurgiului.
As dori sa intru in posesia acestui teren in zona inițială,așa cum este stipulat în actul de proprietate al tatălui meu și al fratelui sau dar nu știu ce și cum trebuie să fac.
Vă mulțumesc!
Mulțumesc,este o informație utilă! Am sa incerc sa rezolv aceasta problemă conform indicațiilor de mai sus,deși văd că e o procedura de durată și costisitoare.
Cum procedez sa trec un teren extravilan,propus intravilan-conform celor scrise în titlul de proprietate emis de primarie-ca să pot construi pe el? Din cele văzute pe hărțile de la Serviciul Sistematizare și din discuțiile cu arhitectul sef terenul nu mai este amplasat conform titlului de proprietate! S-au tot făcut modificări și mutari de parcele pentru a se facilita accesul diverșilor,, dezvoltatori imobiliari,, care au construit blocuri pe aceste terenuri .
buna ziua!
da,am platit in 2009! dupa 2 ani de scrisori si reclamatii la firma de servicii ,la protectia consumatorului care s-a chinuit 2 ani sa-mi dovedeasca ca n-am dreptate! timp de 2 ani inspectorul Oprea n-a reusit sa ajunga la fata locului -din motive puerile''are parintii bolnavi,n-are masina la dispozitie,e pe drum in alta localitate!,etc!''-sa verifice sesizarea mea asa cum a promis de atatea ori!
cam astea-s drepturile consumatorului in Romania! sa fie pagubiti mereu de societatile de servicii sub protectia ...ANPC! unde sa ne mai cautam dreptatea?
Abuz firma furnizare apa
Data publicarii: Sambata, 8 Iunie 2013, 12:55
dupa terminarea unei case de vacanta am facut un contract cu firma locala de servicii hidro.m-au obligat sa platesc 70mc de apa care ar fi fost folositi la c-tia casei desi nu aveam instalatia de apa si canalizare executata.casa este din lemn,firma care a construit-o a folosit apa de la un vecin care era contorizat si a platit-o.am fost nevoit sa platesc cei 70mc .am facut reclamatie la protectia consumatorului care nu a rezolvat nimic si m-a ametit cu telefoane si scuze.in cei 5 ani de folosinta a casei de vacanta am consumat doar 60mc de apa!!!.am cerut temeiul legal pt plata celor 70 mc de apa si mi s-a spus ca pt ''organizare de santier''???rugamintea mea ;ce pot face pt recuperarea banilor?pt ca vad ca protectia consumatorilor e de fapt a
Buna seara! Va rog ft mult sa-mi raspunda cineva cum as putea sa procedez pt a-mi calcula cat mai exact pensia.Am aproape toate deciziile emise de casa de pensii ,dar am unele dubii in calculul pensiei. Mai exact as dori sa stiu unde trebuie sa merg pt a obtine calculul exact al pensiei.Un prieten m-a ajutat la calcul si mi-a spus ca este o greseala undeva dar nu are toate deciziile.Am solicitat dosarul de la casa de pensii pt a verifica toate deciziile emise si mi s-a spus ca nu se poate da dosarul pt multiplicare.
Va rog sa ma ajute cineva in aceasta problema.Va multumesc!
dupa terminarea unei case de vacanta am facut un contract cu firma locala de servicii hidro.m-au obligat sa platesc 70mc de apa care ar fi fost folositi la c-tia casei desi nu aveam instalatia de apa si canalizare executata.casa este din lemn,firma care a construit-o a folosit apa de la un vecin care era contorizat si a platit-o.am fost nevoit sa platesc cei 70mc .am facut reclamatie la protectia consumatorului care nu a rezolvat nimic si m-a ametit cu telefoane si scuze.in cei 5 ani de folosinta a casei de vacanta am consumat doar 60mc de apa!!!.am cerut temeiul legal pt plata celor 70 mc de apa si mi s-a spus ca pt ''organizare de santier''???rugamintea mea ;ce pot face pt recuperarea banilor?pt ca vad ca protectia consumatorilor e de fapt a furnizorilor!va multumesc!
Am lucrat cu CIM la o firma privata cativa ani,pana in 2010.cand mi s-a desfacut contractul de munca pt restrangere activitate.Pt ca nu mi s-a acordat sporul de vechime pe perioada 2004-2007.am intentat proces angajatorului si am pierdut pe motiv de ''prescriere'' a termenului cand puteam solicita drepturile.N-am facut recurs la termenul stabilit,din lipsa de avocat.Mai pot incepe un alt proces cu angajatorul,cu
sanse mai mari?