avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate MArusca Steli

Activitate MArusca Steli

Răspuns la discuția transfer elev
Mergeti prima data la scoala unde doriti sa il transferati. Cu acordul de acolo veniti la scoala de unde pleaca. Cererea de transfer se semneaza numai de directorii scolilor.
Poate returna produsul in termen de 30 zile.
Buna ziua,

De un an de zile cei de la Evidenta Populatiei ma plimba pe drumuri si ma amana spunand ca nu pot sa imi elibereze o noua carte de identitate pe adresa unde locuiesc deoarece le-au schimbat programul informatic iar strada nu exista in nomenculatorul strazilor actualizat de Directia patrimoniu - Primaria Capitalei. M-am adresat celor de la Primaria Capitalei si ei mi-au comunicat ca nu exista strada. Strada a fost demolata pe timpul lui Ceausescu si de atata timp de zile ei nu au actualizat-o. Cum a disparut din Bucuresti o strada asfaltata cu utilitati si 10 locuinte? In adresa lor au specificat ca o bucata betonata nu specifica ca exista o strada. Atat de idiotii cand strada a fost asfaltata de Oprescu cu 4 ani in urma! La impozite si taxe strada exista, la votare suntem , pe harta suntem , atunci unde am disparut? Chiar ei,cei de la Primaria Capitalei mi-au dat numar postal! Deci ce pot face? Sa deschidem un proces?

In anul 2001 socrii mei ne-au vandut un teren cu contract de vanzare cumparare inchiat legal la notar ( fara nici o clauza). Anul acesta soacra mea a decedat iar socrul meu s-a insurat cu o femeie de etnie rroma si ne ameninta ca ne anuleaza contractul de vanzare cumparare.( vrea ca din curtea noastra sa ii dea baiatului sotiei loc sa isi faca casa) Poate face acest lucru in lipsa soacrei mele aceasta fiind decedata? Si ce motive ar invoca, avand in vedere ca au trecut atatia ani de atunci in care nu a avut nicio obiectie? Vine si tipa pe la mine pe la poarta sa ii dau contractul de vanzare, ma ameninta ca imi da foc la casa, ca ne otraveste. Pot face o plangere la Politie in acest sens? Sunt terorizata de acest batran screlozat la minte pur si simplu imi este teama sa mai stau in casa mea. Se poate pune o interdictie sa nu mai vina la poarta mea cu amenintari?
Răspuns la discuția Contract abonament internet
Da, are legatura cu sediul firmei declarat. Pentru a putea deconta abonamentrul trebuie sa mergeti la fisc si sa declarati sediul social la apartamentul inchiriat si asta numai daca inchirierea este efectuata pe PFA.
Răspuns la discuția Poprire pe salariu
Angajatorul vireaza banii creditorului.
Da si institutiile publice platesc accize.
Daca cablul electric aerian nu trece peste proprietatea lor ei nu au niciun drept de a refuza bransarea dvs.. Puteti cere la Enel schimbarea avizului cu montarea bransamentului la baza stalpului pe domeniul public sau pe stelaj metalic langa gardul vecinului, fiind pe domeniul public acesta nu are niciun drept de a refuza bransarea dvs. Daca sunteti din Bucuresti va putem ajuta.
Răspuns la discuția Contract de vanzare cumparare
Multumesc frumos! Deci putem sta linistiti. Socrul meu nu are ce ne face. In acest caz si el este in siguranta cu noi....altfel sunt sigura ca acea femeie l-ar fi pacalit si ar fi ramas pe drumuri. Pesemne ca doamna daca nu are ce castiga o sa il paraseasca. Nu prea are cum sa se invarta in aceiasi curte cu noi fiind mereu in vizorul nostru.
Răspuns la discuția Contract de vanzare cumparare
Va rog sa imi spuneti si mie in ce lege scrie ca o eventuala actiune dupa trecerea a 3 ani de la data incheierii contractului se prescrie?