avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate assy64

Activitate assy64

Multumesc!
Buna ziua,
Sotul meu s-a operat de cancer laringian, a beneficiat de 14 zile de concediu medical pe cod 14, medicul oncolog nu i a recomandat chimio sau radioterapie pentru ca nu este cazul. Dupa cele 14 zile de concediu medical s a intors la munca, ca sa comunice foloseste laringofonul, vreau sa stiu daca medicul de medicina muncii ii poate interzice sa mai lucreze.
este angajat al MAI-ofiter
Buna seara,
Un angajat al unei institutii publice poate solicita intrarea in concediu fara plata pe o perioda de 1(un) an si in aceasta perioda sa fie numit pe o functie de conducere in cadrul altei institutii publice?
In anul 2011 nu am constituit si virat varsamantul pentru handicap,in urma uni control a trebuit sa-l constitui si sa-l virez ,in anul 2011 am constituit si virat fond creante salariale-nu trebuia sa-l constitui si virez pentru ca unitatea este institutie publica vreau sa stiu daca se poate face compensare intre cei doi vectori fiscali.In 2012 am completat formularul 40 si am scos vectorul fiscal fond creante salariale.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme – am un cadru didactic care inepand cu 1 iulie a intrat in concediu de odihna- pe data de 22 iulie s-a internat in spital si a suferit o interventie chirurgicala complicata , m- a anuntat ca va intra in concediu medical pe o perioada lunga de timp - pana la sfarsitul lunii septemprie, urmand ca dupa aceea sa se pensioneze pe caz de boala –eu i-am platit concediu de odihna - cum platesc in luna iulie si august concediu medical si ce se intampla daca se pensioneaza? Ce se intampla cu banii primiti pentru concediu de odihna?
Va multumesc !
Răspuns la discuția Pensionare personal contractual
Va multumesc foarte mult pentru lamuriri.
Buna ziua,
Am o salariata care indeplineste conditiile de pensionare la limita de varsta incepand cu data de 1 iulie , aceasta refuza sa se pensioneze care este calea legala si ce anume trebuie sa fac.
Va multumesc!
Multumesc
Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca nu am constituit si virat varsamantul la persoane cu handicap cum se calculeaza penalitatile?
Pana in anul 2011 am avut sub 50 de salariati din 2011 a crescut numarul acestora trebuia sa constitui, sa virez si sa fac declaratie pentru suma aferenta in anul acesta in urma unui control am constituit si declarat suna aferenta anului 2011, 2012 si 2013.Vreau sa stiu cum se calculeaza penalitatile de catre finante , din anul 2011 sau la data la care le-am constituit si declarat.Inca nu am virat suma cu nu am bani suficienti sa o acopar.
Multumesc!