avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate iulianmoldovan77

Activitate iulianmoldovan77

Buna. In cazul in care eu sunt angajat la o societate comercială cu contract de munca de 8 ore, pot sa mă angajez si la s.c. nouă infiintata recent de mine? Cu cate ore? Cine va trebui sa plătească contribuțiile la stat? Mulțumesc
Răspuns la discuția Autorizatia de funcționare
Eu desfasor activitate la terți, nu la sediu. Pentru ce sa ma autorizeze? Iar conform OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, anexa 3, codul caen 4941- transportul rutier de marfuri, nu se află in lista societatilor care sunt obligate să detina autorizatie de funcționare.
Inregistrarea la primarie e una, autorizarea e alta cred eu.
Inca nu sunt convins. Multumesc oricum.
Bună. Pentru o firmă de transport cod caen 4941, care nu isi desfasoară activitatea la sediu, este necesară autorizatia de functionare de la primărie? Multumesc
Bună. Într-un reportaj mai demult, am văzut ca în calitate de cetățeni, putem pune anumite întrebări conducerilor din primării, aceștia fiind obligați sa răspundă cetățenilor. Chestionări despre realizări și planuri. Ceva de genul.
Ați putea va rog să-mi ziceți unde as putea găsii astfel de întrebări? Mulțumesc
Buna ziua. Am o intrebare la care va-ș ruga să-mi dati raspuns.:
Vreau sa cumpar ceva la care sa platesc tva, dar firmei mele nu ia iesit actele pentru inregistrare ca platitor de tva.
Bunul, apartine unui vanzator care nu poate astepta atata timp. (Pana cemi ies actele).
Ce posibilitate am ca totul să fie ok?
Va mulțumesc!
Discuție Formular A1
Bună. Ce imi puteți spune vă rog, despre obligativitatea formularului A1, care va fi introdus legal in Franța, incepand cu 01.04.2017 și care vizează in mod special detaşările de personal? Va mulțumesc!
Bună. Ce se poate intampla daca eu am un CAEN la activitate principala si eu fac cu totul alta activitate? Adica pt CAEN-ul care l-am declarat la infiintare inca nu am reusit sa fac nici o factura, dar in alta activitate as putea sa obtin niste oportunitati de afaceri. Nu stiu exact care activitate o sa imi aduca primul venit sau profit. Vreau sa stiu daca pot fi sanctionat ca fac alta activitate dintre cele secundare, decat cea principala.
Am declarat mai multe activități secundare.
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Indemnizație crestere copil
Buna. Trebuie sa ai lucrat cel putin 12 luni neintrerupt pt a primi icc. Poate primi tatal, daca indeplineste aceasta conditie.
Bună seara. Aș vrea să accesez fonduri europene pentru o ciupercărie.
Vă rog să mă ajutați să aleg tipul de persoană juridică care ar fi cel mai indicat
În acest caz. Menționez că nu am avut până acum acest statut. Vă mulțumesc!