avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Georgiana Constantin

Activitate Georgiana Constantin

Se poate face transcrierea unui autoturism, in cazul in care sotia proprietarului a decedat?
Răspuns la discuția Suspendare plata impozit pe teren
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Suspendare plata impozit pe teren
Cei de la registrul agricol din cadrul primariei sustin ca trebuie sa merg in instanta pentru constatarea dreptului de proprietate, avand in vedere ca nu figurez ca proprietar in evidentele cadastrale ale primariei aferente lotului. Cand mi-am identificat lotul pe harta, mi s-a spus ca figureaza altcineva acolo, motiv pentru care mi-au sugerat ideea instantei.
Răspuns la discuția Suspendare plata impozit pe teren
Eu vreau sa fiu proprietar si imi asum aceasta calitate de cel putin 10 ani prin plata taxelor. Cei de la biroul de urbanism din cadrul primariei au eliberat adeverinta cu adresa postala, dar nu este luata in considerare de catre taxe si impozite / notariat, pentru ca nu exista o corelatie intre terenul din acte si adeverinta, intrucat nu se specifica numele proprietarului
Răspuns la discuția Suspendare plata impozit pe teren
Multumesc pentru raspuns, insa nu am reusit sa rezolv nimic. Am fost in audienta la primar si nu m-a ajutat cu nimic, mi-a dat o adeverinta cu numele strazii, dar nu adevereste ca ma recunoaste ca proprietar pe respectiva adresa. In aceasta situatie, cum as putea proceda pentru intocmirea cadastrului?
Am o speta mai complicata si sper sa fie cineva pe aici cu o idee luminata: e vorba de un teren dobandit prin certificat de mostenitor, cu o adresa incompleta (strada fara numar). Platesc impozit pe el de min 10 ani fara nicio problema. In momentul in care vreau sa fac cadastru, mi se solicita o adeverinta de la primarie privind nomenclatura stradala, pe care aceasta refuza sa mi-o dea, pe motiv ca nu figurez ca si proprietar pe terenul respectiv. Acum mi-au schimbat categoria terenului si s-a majorat de 5 ori impozitul de plata. Pot suspenda plata acestui impozit pana se lamureste in vreun fel situatia terenului? Multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția Speta cont 361
Multumesc frumos pentru raspuns!
Nu prea inteleg pentru ce sunt folosite animalele respective, insa intr-adevar se achizitioneaza si se vand, comportandu-se ca si marfa...dar exista si un stoc initial, iar obiectul de activitate se precizeaza a fi obtinerea si livrarea, deci si obtinerea...acum nu stiu cum sa interpretez.
Poate e mai bine sa va ofer textul problemei, poate interpretati mai bine.
"Soldul iniţial la animale şi păsări deţinute de o întreprindere, al cărui obiect de activitate este obţinerea şi livrarea acestora, este de 200.000 u.m.n, iar soldul debitor al diferenţelor de preţ este de 20.000 u.m.n. În cursul lunii se achiziţionează animale în valoare de 500.000 u.m.n, TVA 24%, preţul standard fiind de 450.000 u.m.n. Se vând animale în valoare de 400.000 u.m.n, costul standard de înregistrare al animalelor vândute fiind de 250.000 u.m.n."
Discuție Speta cont 361
Buna seara,

Cum se inregistreaza descarcarea din gestiune a animalelor de catre o societate care obtine, achizitioneaza si livreaza animale?
Nu platiti amenda.
Răspuns la discuția cumparare casa
Actul de donatie poate fi atacat de mostenitori.