avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate angy_mirel

Activitate angy_mirel

Am o hotarare judecatoreasca executorie pentru doua institutii, hotararea nu este solidara deci suma a trebuit impartita,sa cerut incuvintarea cu formula executorie la doua instante diferite deoarece cei doi debitori au sediile in judete diferite unde executorii din cele doua localitati nu au competenta teritoriala, debitorii au contestat si au cerut suspendarea provizorie a executarii,la o instanta sa admis incuvintarea si contestatia la executare, iar la cealalta sa respins
supendarea executari dar inca nu sa judecat contestatia sa cerut la banca blocarea conturilor bancare pentru aceasta incuviintare dar probabil debitoarea se astepta la acest lucru si a scos toti bani din cont si probabil au facut alte conturi pentru a primi veniturile.
Intrebarea mea este ce trebuie sa fac acum si daca pot face plangere penala asupra debitoarei pentru nerespectarea unei hotararii judecatoresti
Răspuns la discuția Suspendare executare
Multumesc mult. O seara buna.
Am o hotarare judecatoreasca cu profesionisti si sa cerut incuvintarea executarii silite pe bunuri imobiliare ni sa admis cererea, care a fost pusa in aplicare, ulterior acelas executor a cerut si infiintarea propririi pe conturi dar la o alta instanta de judecata unde are competenta teritoriala si sa deschis alt dosar care a fost admis si pus in aplicare, acum debitorul a cerut suspendarea provizorie a executarii imobiliare si li sa admis cererea, intrebarea mea este daca suspendarea executarii imobiliare are efect si asupra infiintarii propriri pe conturi data de alta institutie judecatoreasca si ceruta de acelas executor judecatoresc .Multumesc
pentru a cere suspendarea executarii trebuie depus o cautiune raportata la suma si se poate intampla sa se respinga cererea de suspendare si sa pierzi bani si sa mai platesti si un comision destul de substantial
Buna seara as vrea sa stiu daca o hotarare judecatoreasca cu profesionisti in prima instanta si pentru care sa facut recurs este executorie conform NCPC ? Si daca da in baza carui articol de lege .
Multumesc
Buna seara am o hotarare judecatoreasca comerciala in prima instanta cu bani sa facut recurs la curtea de apel si este aproape de final la recurs sa admis expertiza tehnica in constructii si in expertiza suma este mai mare decat suma data la tribunal,sa pus formula executorie pe hotararea de la tribunal as dori sa stiu daca executarea poate fi pusa in aplicare din moment ce este in prima instanta si nu este definitiva dar este executorie, si daca da in baza carei legi .
Multumesc.
Răspuns la discuția executare - competenta executor
Multumesc mult pentru lamuriri
Răspuns la discuția executare - competenta executor
Multumesc

Si o alta nelamurire ar fii, executorul meu a cerut plombare la cartea funciara pe imobilele celor doua institutii , care au imobile in localitatea mea de domiciliu as dori sa stiu daca nu pot bloca conturile la banca pentru ami recupera suma castigata in instanta si care sunt demersurile ?

Buna seara am o hotarare judecatoreasca cu formula executorie iar debitorii sunt doua institutii una isi are sediul in localitatea mea de domiciliu iar cealalta are sediu in Bucuresti as dori sa stiu daca un executor din jud Suceava are competenta teritoriala in bucuresti si poate bloca conturile bancare in Bucuresti ?
Si o alta nelamurire ar fii, executorul meu a cerut plombare la cartea funciara pe imobilele celor doua institutii , care au imobile in localitatea mea de domiciliu as dori sa stiu daca nu pot bloca conturile la banca pentru ami recupera suma castigata in instanta si care sunt demersurile ?