avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Activitate HLIHOR LIDIA ELENA - CABINET DE AVOCAT

Activitate HLIHOR LIDIA ELENA - CABINET DE AVOCAT

Răspuns la discuția Lamurire decizie instanta
Buna seara
Asta in seamna ca va fost respinsa plangerea contraventionala formulata, iar procesul verbal de contraventie atacat a ramas valabil si isi produce efectele.
Răspuns la discuția Divort cu partaj neterminat
Daca aveti acte care atesta ca bunul este al mamei dvs. nu puteti decat sa angajati un aparator si sa mergeti in instanta la termene. Daca vreti sa finalizati mai repede si fara sa ajungeti la instanta atunci va sfatuiesc sa apelati la mediere.
Răspuns la discuția Citatie la judecatorie
Buna ziua
Trebuie sa mergeti la instanta la termenul stabilit pentru a depune o copie dupa chitanta din care reiese ca ati achitat o parte din amenda. Daca pana la termen achitati integral amenda si depuneti chitantele pt dovada, instanta va lua act ca cerere a ramas fara obiect.
Da, aveti nevoie de autorizatie de constructie si trebuie sa scoateti si certificat de urbanism. Mergeti la primaria de sector si vi se va spune exact ce acte aveti nevoie, difera de la un sector la altul.
Cu privire la amenda, avand in vedere ca vechiul garaj apare in cadastru, puteti sa o contestati in instanta.
Răspuns la discuția recuperare suma facturata
Avand in vedere documentele pe care le aveti in sustinerea creantei in instanta sau la mediator unde aveti posibilitatea sa terminati si mai repede.